نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با EasyPHP-5.3.6.0

  1. #1

    مشکل با EasyPHP-5.3.6.0

    سلام با عرض خسته نباشید خدمت اساتید گرامی
    مشکل من با این نسخه از EasyPHPاین هست که اصلا خطاهای برنامه نویسی رو نشون نمیده نمی دونم چرا یا اینکه اصلا باید کاریش کنم تا نمایش بده ؟
    قبلا ها اگر یک پرانتز هم جا می موند ارور میداد ولی الان همون صفحه رو نشون میده بدون هیچ خطایی

  2. #2

    نقل قول: مشکل با EasyPHP-5.3.6.0

    در فایل php.ini مقدار display_errors رو به on تغییر بدید

  3. #3

    نقل قول: مشکل با EasyPHP-5.3.6.0

    با تشکر
    ولی این مقدار هم on هست ولی باز هم نمایش نمیده

  4. #4

    نقل قول: مشکل با EasyPHP-5.3.6.0

    کسی نمی دونه من این رو باید چکارش کنم

  5. #5

    نقل قول: مشکل با EasyPHP-5.3.6.0

    مشکل باید از اونجا باشه
    احتمالا یک فایل php.ini دیگه رو ویرایش کردی
    از منوی configuration خود EasyPHP استفاده کن

  6. #6

    نقل قول: مشکل با EasyPHP-5.3.6.0

    میدونید مشکل چیه؟
    مشکل اینجا هست که من تکه کد زیر را نوشتم نه از من خطا می گیره نه درست کار می کنه دیگه اعصابم رو داره خورد میکنه

    <?
    $oklogin=false;
    include("../include/connect.php");
    if (isset($HTTP_COOKIE_VARS['c_user']) && isset($HTTP_COOKIE_VARS['c_pass'])){
    $user_name=$HTTP_COOKIE_VARS['c_user'];
    $password=$HTTP_COOKIE_VARS['c_pass'];
    $select="select * from user where username='$user_name' and password='$password'";
    $query=mysql_query($select);
    $result=mysql_num_rows($query);
    if ($result<=0){
    setcookie ("c_user", '',time()+36000);
    setcookie ("c_pass", '',time()+36000);
    }
    }
    if (isset($_REQUEST['_submit'])){
    $user_name = htmlspecialchars($_REQUEST["username"]);
    $password = htmlspecialchars($_REQUEST["passwords"]);
    echo $user_name;
    }
    ?>
    <html >
    <head>
    <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1256">
    <title>ورود</title>
    </head>
    <body>
    <script>
    function chek()
    {
    var form=document.loginform;
    if (form.username.value==''){
    alert('نام کاربري خود را وارد کنيد');
    return false;
    }
    if (form.passwords.value==''){
    alert('پسورد خود را وارد کنيد');
    return false;
    }
    }
    </script>
    <form action="signin.php" method="POST" name="loginform" >
    <table align="center" width="100%" height="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
    <td>
    <table align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
    <td><input name="username" type="text" tabindex="1" maxlength="20" /></td>
    <td align="right"> : نام کاربري </td>
    </tr>
    <tr>
    <td><input name="passwords" type="password" tabindex="2" maxlength="20" /></td>
    <td align="right" > : رمز عبور </td>
    </tr>
    <tr>
    <td></td>
    <td><input type="button" name="okbutton" value="ورود" tabindex="3" onclick="return chek()" /></td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    </tr>
    </table>

    <input name="_submit" type="hidden" value="yes" />
    </form>
    </body>

    </html>

  7. #7

    نقل قول: مشکل با EasyPHP-5.3.6.0

    کسی به من کمک نمی کنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •