نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: راهنمایی برای رفع خطا کد زیر

  1. #1

    راهنمایی برای رفع خطا کد زیر

    دوستان سه خط پایانی ارور میده اگر را هنمایی کنید ممنون میشم

    برای تبدیل نوع داده ای ارور می گیره

    کد HTML:
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    namespace ConsoleApplication1
    {
    class m
    {
    public int tool;
    public int arz;
    public int masahat()
    {
    return tool * arz;
    }
    }
    class program
    {
    static void main()
    {
    m t1 = new m();
    t1.tool = Console.ReadLine().ToString();
    t1.arz = Console.ReadLine().ToString();
     
    Console.Write(t1.tool, t1.tool, t1.masahat().ToString());
    }
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: راهنمایی برای رفع خطا کد زیر

    باید کدتون به صورت زیر تغییر بدین :
     m t1 = new m();
    t1.tool = Int32.Parse(Console.ReadLine());
    t1.arz = Int32.Parse(Console.ReadLine());

    Console.Write(t1.tool.ToString() + "\n" + t1.arz.ToString() + "\n" + t1.masahat().ToString() + "\n");

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی برای رفع خطا کد زیر

    ممنون دوست عزیز ارور برطرف شد ولی این ارور میاد


    Error 1 Program 'C:\Documents and Settings\amir\Local Settings\Application Data\Temporary Projects\ConsoleApplication12\obj\x86\Debug\Consol eApplication12.exe' does not contain a static 'Main' method suitable for an entry point ConsoleApplication12

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: راهنمایی برای رفع خطا کد زیر

    فک کنم اگه m در main رو بزرگ بنویسین درست بشه :
    به این صورت : Main

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی برای رفع خطا کد زیر

    دوست عزیز دمت گرم ممنون

    ولی با وارد کردن اعداد خروجی نمایش نمی دهد

    کد HTML:
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    namespace ConsoleApplication124
    {
     
    class m
    {
    public int tool;
    public int arz;
    public int masahat()
    {
    return tool * arz;
    }
    }
    class program
    {
    static void Main()
    {
    m t1 = new m();
    t1.tool = Int32.Parse(Console.ReadLine());
    t1.arz = Int32.Parse(Console.ReadLine());
    Console.Write(t1.tool.ToString() + "\n" + t1.arz.ToString() + "\n" + t1.masahat().ToString() + "\n");
    }
    }
    }
    اینم کدم هست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: راهنمایی برای رفع خطا کد زیر

    خواهش میکنم.
    برای من که نشون میده :به این صورت :
    2
    3
    2
    3
    6
    Press any key to continue ...

    خروجی شما به چه صورتی نمایش داده میشه؟

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی برای رفع خطا کد زیر

    برای من پنجره برنامه بسته میشه من میخوام کلاسی تعریف کنم که مساحت بدست بیاره

    حال شما می گید کجای کار من مشکل داره ؟

    درسته کد نویسی ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: راهنمایی برای رفع خطا کد زیر

    برنامه رو با کلیدهای Ctrl+F5 اجرا کنید درست میشه.
    کدتون درسته.
    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: راهنمایی برای رفع خطا کد زیر

    برای اینکه محیط همون شکل در بیاره باید این تغییر بدیم ؟؟؟؟
    کد HTML:
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    namespace ConsoleApplication124
    {
     
    class m
    {
    public int tool;
    public int arz;
    public int masahat()
    {
    return tool * arz;
    }
    public int mohit()
    {
    return (tool + arz) * 2;
     
    }
    }
    class program
    {
    static void Main()
    {
    m t1 = new m();
    m t2 = new m();
    t1.tool = Int32.Parse(Console.ReadLine());
    t1.arz = Int32.Parse(Console.ReadLine());
    t2.tool = t1.tool;
    t2.arz = t1.arz;
    Console.Write(t1.tool.ToString()+ "*" + t1.arz.ToString() + "\n" +"masahat="+ t1.masahat().ToString() + "\n");
    
    Console.Write(t2.tool.ToString()+ "+" + t2.arz.ToString() + "*"+ "2"+"\n" +"mohit="+ t2.mohit().ToString() + "\n");
    }
    }
    }

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: راهنمایی برای رفع خطا کد زیر

    نه دوست عزیز کد شما درسته شما همون کد قبلی رو با کلیدهای ترکیبی Ctrl+F5 اجرا کنید متوجه میشید.
    شما با F5 اجرا می کنید که پنجره بسته میشه.

    این کاری که شما کردین که دو بار خروجی رو چاپ میکنه و کار بیهوده ای هست.

    خروجی من به این صورت بود که دو عدد اول رو به عنوان ورودی دادم و بعد خروجی رو به صورت زیر چاپ کرد
    این ورودی:
    به این صورت:
    2
    3
    و حالا خروجی :
    2
    3
    6
    press any key for continue...

  11. #11

    نقل قول: راهنمایی برای رفع خطا کد زیر

    دوست عزیز من گفتم محیط کد درست کار میکنه میخواستم ببینم روشم درسته یانه

    هم محیط و هم مستظیل

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: راهنمایی برای رفع خطا کد زیر

    شرمنده اشتباه متوجه شدم.
    آره درسته فقط نیازی نیست t2 رو ایجاد کنید از همون t1 استفاده کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •