نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Best Python IDE

  1. #1

    Post Best Python IDE

    با سلام
    میخواستم اگه ممکنه دوستان یه محیط خوب برای برنامه نویسی Python معرفی کنند؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار code_baz
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    نقل قول: Best Python IDE

    همون idle خوبه دیگه مگه اشکالش چیه؟

  3. #3

    نقل قول: Best Python IDE

    سلام
    من از PyCharm استفاده می کنم(البته رایگان نیست )
    امکانات خیلی خوبی داره

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار code_baz
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    نقل قول: Best Python IDE

    PyPy یک کامپابلر هستش که فرقش با پایتون به نوع کامپایل کد برمیگرده
    PyPy از روش jit برای کامپایل کد استفاده میکنه در حالی که پایتون معمولی یه مفسر هست
    مزیت PyPy نسبت به پایتون سرعت اجرای کد هست
    البته اینی که گفتم ide نبود ولی چیزه خوبیه

  5. #5

    نقل قول: Best Python IDE

    PyDev یه پلاگین هستش برای IDE ی همه فن حریفه Eclipse.
    به نظر من یکی از ابزارهای خوب برای برنامه نویسی پایتون هستش.


    در ضمن Aptana که بهینه شده ی Eclipse هستش یه سری پلاگین همراهش هست که یکیش PyDev هستش.


    همه اینا رایگان هستن.

  6. #6

    نقل قول: Best Python IDE

    باز از همه ی دوستان ممنونم خیلی کمک بزرگی کردید.

  7. #7

    نقل قول: Best Python IDE

    هر کسی با یه ide راحته. به خودت بستگی داره.

    من PyScripter استفاده می کنم. ( win )

  8. #8

    نقل قول: Best Python IDE

    Notepad++ یک IDE نیست ولی استفاده از اون را توصیه می کنم

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •