نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطا در نشان دادن فرم

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94

    خطا در نشان دادن فرم

    سلام دوستان عزیز
    بنده یه برنامه نوشتم که یه اشکالی میده که خیلی کلافم کرده.
    من یه فرم ساختم به اسم DataForm و بقیه فرمها رو از اون به ارث بردم تا بتونم در تمام فرمها از داده های اون استفاده کنم. ولی وقتی اون فرمهای فرزند اجرا میشن برنامه یه خطا میده.

    برای راحت شدن یه برنامه نمونه در زیر گذاشتم که MainForm از DataForm به ارث رفته و همون خطا رو میده.

    خیلی ممنون میشم اگه کسی به این مشکل منو حل کنه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    من ایرادش را نفهمیدم ولیکن تو اگر می خوای یک Object را در همه فرمهت قابل استفاده بشه internal تعریف کن این نظر من است شاید اشتباه باشه .

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    پیغام خطائی که میده عکسش زیر هستش.
    در ضمن ممنون میشم اگه در باره Internal بیشتر راهنمائیم کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    اگر اون خطی که Error رخ میداد رو میگفتی بهتر بود.
    ولی فکر نمیکنم اشکال از خود فرم باشه.
    متاسفانه حالا نمیتونم تست کنم چون اینجا .Net ندارم.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    دقیقا بعد از این سطر پیغام خطا نمایش داده میشه ( تو همه فرمها اینجا خطا رو میده ).

    ///x

    ((System.ComponentModel.ISupportInitialize)(this.o bjDataSet1)).EndInit();

    ///x

    که این سطر هم تو کدهای مربوط به خود برنامه هستش.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044

    Wink

    بهتره به Dataset رجوع کنی,ربطی به فرم نداره.
    مشکل از Dataset هست.
    آخرین ویرایش به وسیله سار : دوشنبه 04 مهر 1384 در 15:18 عصر دلیل: غلط املایی 19 D:

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    خب من فکر نمی کنم مشکل از دیتا بیس باشه چون وقتی مستقیما کانکشن ایجاد می کنم این خطا رو نمیده فقط وقتی این خطا رو میده که من از کانکشن مربوط به فرم والد استفاده می کنم و وقتی می خوام فرم فرزند رو باز کنم این خطا رو میده.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    کسی پیدا نشد به ما کمک کنه ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •