نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چطوري آدرس ديتابيس بدم كه كه برنامه بعد از انتقال به سيستم ديگه بازم كار كنه

  1. #1

    چطوري آدرس ديتابيس بدم كه كه برنامه بعد از انتقال به سيستم ديگه بازم كار كنه

    سلام
    تو وي بي با دادن آدرس نسبي با استفاده از app.path
    مشكل حله
    تو سي شارپ بانكمو گرافيكي البته چطوري ايجاد كنم و ادرسشو چطوري نصبي بدم كه اگه بردم رو سيستم ديگه بازم كار كنه
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: چطوري آدرس ديتابيس بدم كه كه برنامه بعد از انتقال به سيستم ديگه بازم كار كنه

    string APPPath= Path.GetDirectoryName(Application.ExecutablePath);

  3. #3

    نقل قول: چطوري آدرس ديتابيس بدم كه كه برنامه بعد از انتقال به سيستم ديگه بازم كار كنه

    ممنون چه زود جواب داديد
    خدا خيرت بده
    عزيز من گرافيكي پايگاه رو ايجاد كردم .حالا كدي رو كه بالا گذاشتي بايد كجا بنويسم كجا اضافش كنم با فرض اين تنظيمات
     
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    SqlDataReader rdr = null;
    DataSet ds = new DataSet();
    private void Connect()
    {
    con.ConnectionString = "Data Source= PARSCLIC-DD37DB\\SQLEXPRESS;
    initial catalog=EShop ;integrated security=true;";
    }

  4. #4

    نقل قول: چطوري آدرس ديتابيس بدم كه كه برنامه بعد از انتقال به سيستم ديگه بازم كار كنه

    string _path = System.Environment.CurrentDirectory + "\\DB\\DB.mdb";

  5. #5

    نقل قول: چطوري آدرس ديتابيس بدم كه كه برنامه بعد از انتقال به سيستم ديگه بازم كار كنه

    والا من که کلا نفهمیدم دوستان منظورشون از این پستا چی بود
    یکی مسیر دیتابیس اکسس بود و یکی مسیر فایل اجرایی برنامه
    اما در Sqlserver من به شخصه برای تنظیم کردن connectionString در برنامه هام اون رو تو یک فایل متنی ذخیره می کنم و از اونجا میخونم
    چون امکان داره در یک سیستم دیگه علاوه بر تغییر نام یوزر ، پسورد هم داشته باشه یا نام دیتابیس تغییر پیدا کنه

  6. #6

    نقل قول: چطوري آدرس ديتابيس بدم كه كه برنامه بعد از انتقال به سيستم ديگه بازم كار كنه

    همه جواب های دوستان صحیحه
    راحترین راه به جای اسم کامپیوتر سرور(PARSCLIC-DD37DB) یه نقطه بزار
    دیتابیس هم که همیشه تو پوشه برنامه تونه
    .\\SQLEXPRESS...............

  7. #7

    نقل قول: چطوري آدرس ديتابيس بدم كه كه برنامه بعد از انتقال به سيستم ديگه بازم كار كنه

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    string _path = System.Environment.CurrentDirectory + "\\DB\\DB.mdb";
    عزيز پايگاه من اكسس نيس كه به اس كيو ال سروره .فرقي ندارن؟
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: چطوري آدرس ديتابيس بدم كه كه برنامه بعد از انتقال به سيستم ديگه بازم كار كنه

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
    همه جواب های دوستان صحیحه
    راحترین راه به جای اسم کامپیوتر سرور(PARSCLIC-DD37DB) یه نقطه بزار
    دیتابیس هم که همیشه تو پوشه برنامه تونه
    .\\SQLEXPRESS...............
    مشكلي پيش نمي آد اگه رو كامپيوتر مقصد sqlserver يا كلاينتش نصب نباشه
    راستي ديتابيسو گرافيكي ايجاد كردم نميدونم تو پرو‍ژم ذخيره شده يا تو خود sqlserver هست
    تجربه ندارم براي انتقالش به پوشه برنامم بايد كار خاصي بكنم يا خودكار اضافه ميشه
    ؟

  9. #9

    نقل قول: چطوري آدرس ديتابيس بدم كه كه برنامه بعد از انتقال به سيستم ديگه بازم كار كنه

    نقل قول نوشته شده توسط miki_ir مشاهده تاپیک
    مشكلي پيش نمي آد اگه رو كامپيوتر مقصد sqlserver يا كلاينتش نصب نباشه
    راستي ديتابيسو گرافيكي ايجاد كردم نميدونم تو پرو‍ژم ذخيره شده يا تو خود sqlserver هست
    تجربه ندارم براي انتقالش به پوشه برنامم بايد كار خاصي بكنم يا خودكار اضافه ميشه
    ؟
    نه هیچ مشکلی نداره- باید دیتابیس تو دایرکتوری برنامه باشه که سی شارت این کارو میکنه نیازی نیست شما کاری انجام بدید

  10. #10
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: چطوري آدرس ديتابيس بدم كه كه برنامه بعد از انتقال به سيستم ديگه بازم كار كنه

    با سلام. اگر از sqlExpress استفاده میکنید همون راه دوستمون مناسبه و اصلا هم نیازی نیست که سرور نصب باشه رو سیستم مقصد

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  11. #11

    نقل قول: چطوري آدرس ديتابيس بدم كه كه برنامه بعد از انتقال به سيستم ديگه بازم كار كنه

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
    نه هیچ مشکلی نداره
    ممون عزيز
    راستي ديتابيسو گرافيكي ايجاد كردم نميدونم تو پرو‍ژم ذخيره شده يا تو خود sqlserver هست
    تجربه ندارم براي انتقالش به پوشه برنامم بايد كار خاصي بكنم يا خودكار اضافه ميشه؟
    راستي به صورت گرافيكي بخوام به بانك وصل شم ابزارا كدومن يعني
    SqlConnection
    SqlDataAdapter
    معادل ابزاريشون چيه
    bindingsourc
    bindingnavigator
    ميدونم جاش نبود ولي پرسيدم ديگه
    ممنون از همه و از شما

  12. #12

    نقل قول: چطوري آدرس ديتابيس بدم كه كه برنامه بعد از انتقال به سيستم ديگه بازم كار كنه

    كار نمي كنه اين
      con.ConnectionString = "Data Source= .\\SQLEXPRESS ;initial catalog=EShop ;integrated security=true;";

    تنظمياته كانكشنه
    ديتابيس EShop ه . دقيقا كنار فايلهاي كلاس و غيره برنامه قرار داره يه نسخشم ديدم تو قسمت بين/ديباگ ايجاد شده
    اما باز ميگه اينو ميده حين اجرا
    {"The ConnectionString property has not been initialized."}

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •