نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: راهنمایی برای پیاده سازی

  1. #1

    راهنمایی برای پیاده سازی

    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

    اگر مقدور هست راهنمایی برای پیاده سازی کلاسی برای شبیه سازی And و or بکنید
    __________________________________________________ ____________________
    منظور از T , F این است : TRUE و FALSE

    __________________________________________________ __________________________

    and : بدین صورت هست که اگر 2 تا ورودی T بود حاصل T هست اگر 2 تا F بود حاصل F است و اگر یکی T و ودیگری F بود حاصل F است
    _________________________________________

    OR : بدین صورت هست که اگر 2 تا ورودی T بود حاصل T هستاگر 2 تا F بود حاصل F است و اگر یکی T و ودیگری F بود حاصل T است

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی برای پیاده سازی

    فرض کنیم ورودی n تا باشه
    در AND اگر تعداد ورودی ها برابر با تعداد T ها بود، T رو برگردونه وگرنه F
    اما در OR اگر تعداد T ها بزگتر مساوی یک بود، جواب T بده وگرنه F

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی برای پیاده سازی

    میشه قسمتی از این کلاس بنویسید شبه کد بنویسید

    در ضمن من این چیزی که شما هم گفتید خودم فکر کنم گفتم البته ساده تر و صحیح تر

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی برای پیاده سازی

    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟

  5. #5

    Post نقل قول: راهنمایی برای پیاده سازی

    فرض کن در قالب ++C به صورت الگوریتمیک می نویسم


    int i,n,CountF=0,CountT=0;
    char v;
    cout<<"Enter Number Of Logical Variables!";
    cin<<n;
    For(int i=1;i<=n;i++)
    {
    v=cout<<"enter A logical variable: "<<endl;
    if(v=='f')
    CountF++;
    else
    CountT++
    }
    //for AND
    if(CountT==n)
    cout<<"TRUE";
    else
    cout<<"false";
    ///////////////////
    //for or
    if(CountT>=1)
    cout<<"TRUE";
    else
    cout<<"false";
    ///////////

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •