نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: checkbox type in Data grid view

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    dg,qt?
    پست
    70

    checkbox type in Data grid view

    باسلام خدمت اساتید محترم،
    میخواستم بدونم چطور میشه چک کرد که در یک Datagrid view که یکی از ستون هاش از نوع checkbox هستش کدوم چک باکس (ها) تیک خورده؟
    راستش من از کد:
    foreach (CheckBox cb in clmnDelete)
    {
    if(cb.Checked == true)
    if (MessageBox.Show("پیغام")
    == DialogResult.OK)
    {
    {
    استفاده کردم ولی error زیر رو میده:
    Error 1 foreach statement cannot operate on variables of type 'System.Windows.Forms.DataGridViewCheckBoxColumn' because 'System.Windows.Forms.DataGridViewCheckBoxColumn' does not contain a public definition for 'GetEnumerator' formContractor.cs 109 13 Application

    ممنونم اگه راهنمایی بفرمایید.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: checkbox type in Data grid view

    با سلام.

    از دستور زیر میتونی استفاده بکنی :


    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    if (row.Cells[1].Value != null)
    {
    if ((Boolean)row.Cells[1].Value)
    {
    listBox1.Items.Add(row.Cells[0].Value);
    }
    }
    }

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •