نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چه طوری از روی یک فرم ،فرم دیگری (که هم اکنون باز است)را بازسازی کنیم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    چه طوری از روی یک فرم ،فرم دیگری (که هم اکنون باز است)را بازسازی کنیم

    اسلام
    یک دیتاست پرشده و اطلاعات اون در یک تکس نمایش داده شده. حالا از روی این فرم،فرم دیگری را لود می کنیم(فرم او ل بسته نمی شود)
    و اطلاعات فرم دوم را که در واقع همان اطلاعات به نمایش در آمده در فرم اول است ، راویرایش می کنیم
    حال باید با بستن فرم دوم ،اطلاعات فرم اول بازسازی و تغییر کند.
    چه طوری از روی یک فرم ،فرم دیگری (که هم اکنون باز است)را بازسازی کنیم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نقل قول: چه طوری از روی یک فرم ،فرم دیگری (که هم اکنون باز است)را بازسازی کنیم

    اگه منظورت اینه که اطلاعات را در فرم 2 ویرایش و ذخیره می کنی کافی که موقع فراخوانی فرم 1 ، فرم لود شو صدا بزنی که آخرین تغییرات را نشون بده

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: چه طوری از روی یک فرم ،فرم دیگری (که هم اکنون باز است)را بازسازی کنیم

    نه منظورم این نبود . فرم یک من باز است و یک کمبو داره که مثلا در اون لیست افراد موجوده. حالا میفهمیم یه نفر اسمش تو لیست نیست یه دکمه گذاشتم که فرم مربوط به ثبت اعضا رو بیاره (فرم اول رو نمی بندم ). حالا تو فرم دوم ثبت رو انجام می دم و فرم رو می بندم . حالا فرم دوم باید دوباره سازی بشه .البته فقط مقادیری که به بانک اتصال دارند و تکس های دیگه ای که کاربر قبلا پر کرده بود نباید از بین برند.؟؟

    یا یه مثال دیگه : فرم اصلی لود شده حالا یه فرم دیگه باز میکنیم و از طریق اون می خام تکس فرم اصلی رو عوض کنیم . در اینجا هم یک بازسازی مجدد لازم داریم ؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: چه طوری از روی یک فرم ،فرم دیگری (که هم اکنون باز است)را بازسازی کنیم

    سلام دوست عزیز در پستت به فرم هات اسم بده تا فهم مشکل راحت تر بشه به هر حال تو میتونی در فرم 1 منبع کمبو رو دستی ست کنی و همچنین فرم 2 رو frm2.ShowDialog() صدا کنی و بعد از این خط بلا فاصله دوباره منبع(datasource)کمبو تو پر کنی.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: چه طوری از روی یک فرم ،فرم دیگری (که هم اکنون باز است)را بازسازی کنیم

    راه حلش اینه در formclosing فرم 2 , form1.show()

  6. #6
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: چه طوری از روی یک فرم ،فرم دیگری (که هم اکنون باز است)را بازسازی کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط shocraneh مشاهده تاپیک
    راه حلش اینه در formclosing فرم 2 , form1.show()
    به نظر نمی رسه راه درستی باشه؟!؟!؟!؟!

    همون راهی که nobinobinobi گفتند درسته یا اینکه پشت دو فرم یک object باشه و اون object به کنترل ها Bind شده باشه تا با تغییرات object بتونه form بروز آوری بشه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: چه طوری از روی یک فرم ،فرم دیگری (که هم اکنون باز است)را بازسازی کنیم

    بله فرم شو درست نیست زیرا فرم را مجددا باز می کند و من نمیخام مقادیر تکس هایی که قبلا روی فرم
    پر کرده ام خالی بشه .
    من تابع مربوط به پر شدن دیتاست در فرم اول رو از نوع publicتعریف کردم و اونو از فرم دوم فراخوانی می کنم
    خط به خط که اجرا می کنم کدها همه اجرا میشن ولی نمی دونم چرا مقادیر کمبو ای که به دیتاست وصل است
    تغییری نمی کند.حتی کمبو رو هم refreshمی کنم اما فایده ای نداره. تعریف دیتا ست هم مشکلی نداره
    DS = new DataSet();

    در ضمن هر کاری کردم که ایونت فرم لود ،فرمم رو فراخوانی کنم، نشد به گمونم تو سی شارپ این امکانش نیست

  8. #8
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: چه طوری از روی یک فرم ،فرم دیگری (که هم اکنون باز است)را بازسازی کنیم

    نمی دونم چطوری کدتون رو نوشتید ، برای بروز آوری یه بار comboBox.DataSource رو null کنید بعد دوباره با dataSet ست کنید مشکلتون حل می شه ولی راه اصولی Bind کردن رو در یه تاپیک با عنوان DataBinding توضیح دادم می تونید از اون استفاده کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •