نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چسبوندن چند تا فايل تصوير بصورت پشت سرهم و چاپ اون از داخل برنامه!!!؟

  1. #1

    چسبوندن چند تا فايل تصوير بصورت پشت سرهم و چاپ اون از داخل برنامه!!!؟

    سلام

    من واسه پرونده هر شخص چند تا فايل تصوير دارم حالا ميخوام با زدن دكمه چاپ اين چند تا تصوير و اسم فايلشون رو دارم رو بصورت پشت سر هم بهم بچسبونم و چاپش كنم

    چطوربايد اينكارو بكنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: چسبوندن چند تا فايل تصوير بصورت پشت سرهم و چاپ اون از داخل برنامه!!!؟

    یک کنترل printdocument از toolbox به برنامه اضافه کنید و در رویداد printpage از توابع گرافیکی برای چاپ دلخواهتون استفاده کنید.بعد در رویداد کلیک دکمه متد print کنترل printdocument رو فراخوانی کنید.مثال کوچک:
            private void printDocument1_PrintPage(object sender, System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e)
    {
    Graphics g = e.Graphics;
    g.DrawImage(pictureBox1.Image,100,100);
    g.Dispose();
    }

    private void btnApply_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    printDocument1.Print();
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •