نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: گذاشتن تقویم در فرم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    گذاشتن تقویم در فرم

    سلام دوستان؛
    در بعضی از فرم ها در سمت مثلا راست و پایین صفحه یه تقویم میذارن که کاربر بدونه امروز در چه تاریخی قرار گرفته؛ میخواستم ببینم از کجا باید این تقویم رو اضافه کنم به برنامه؟
    میشه یه راهنما در این زمینه بذارید؟
    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: گذاشتن تقویم در فرم

    سلام دوست عزیز منظورتون همونه که به صورت متن نوشته شده امروز فلان شنبه مورخ///

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    نقل قول: گذاشتن تقویم در فرم

    تقریبا دوست عزیز
    ولی بیشتر منظورم همون تقویمیه که همه ماه رو داره و اکثرا گوشه سمت راست هست.
    منظورم از همه ماه یعنی یک ماه به طور کامل از اول تا انتهای ماه رو.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: گذاشتن تقویم در فرم

    از کامپوننتهای FarsiLibrary استفاده کنید
    تقویم هم داره

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: گذاشتن تقویم در فرم

    Calander.rarسلام دوست عزیز امیدوارم این بتونه کمکت کنه
    privatevoid Calander()
    {
    string Today;
    string Result;
    string Curent_date;
    System.Globalization.
    PersianCalendar x = new System.Globalization.PersianCalendar();
    string Year_ = x.GetYear(System.DateTime.Now).ToString();
    string Month_ = x.GetMonth(System.DateTime.Now).ToString();
    string Day = x.GetDayOfMonth(System.DateTime.Now).ToString();
    string Week = x.GetDayOfWeek(System.DateTime.Now).ToString();
    if (int.Parse(Day) < 10) Day = "0" + Day;
    if (int.Parse(Month_) < 10) Month_ = "0" + Month_;
    Today = Year_ + Month_ + Day;
    if (con.Back_Query("select val from calander where jomeh='" + Today + "'") == "1") btn_today.Text = "جمعه کاری";
    else

    if (con.Back_Query("select val from calander where taofogh='" + Today + "'") == "1") btn_today.Text = "تعطیلی توافقی";
    else

    if (con.Back_Query("select val from calander where change='" + Today + "'") == "1") btn_today.Text = "تعطیلی جایگزین";
    else

    if (con.Back_Query("select val from calander where rasmi='" + Today + "'") == "1") btn_today.Text = "تعطیلی رسمی";
    else

    Result =
    "کارکرد عادی";
    if (Week == "Saturday") Week = "امروز شنبه";
    if (Week == "Sunday") Week = "امروز یکشنبه";
    if (Week == "Monday") Week = "امروز دوشنبه";
    if (Week == "Tuesday") Week = "امروز سه شنبه";
    if (Week == "Wednesday") Week = "امروز چهار شنبه";
    if (Week == "Thursday") Week = "امروز پنج شنبه";
    if (Week == "Friday") Week = "امروز جمعه";
    Result = Week +
    " " + Result;
    Curent_date = Year_ +
    "/"+ Month_ +"/"+ Day;
    }


  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: گذاشتن تقویم در فرم

    سلام شرمنده این اصلاح شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •