نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر مقدار domain یا همان host کوکی ها

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار abpsoft
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    هرجا کامپیوتر و اینترنت باشه
    سن
    34
    پست
    30

    Lightbulb تغییر مقدار domain یا همان host کوکی ها

    سلام به همه دوستان
    من یه مشکل کوچیک با کوکی‌ها دارم که از شما کمک می‌خوام.

    من می‌خوام با تابع setcookie در php بتونم یه کوکی تعریف کنم که بتونم در سایت‎‌های دیگه‌ای هم که دارم از اون استفاده کنم.

    مثلاً فرض کنید که سایت اول من www.test1.com است.
    من می‌خوام تو این سایتم یه کوکی تعریف کنم که تو سایت دومم مثلاً به اسم www.test2.com هم بتونم از اون استفاده کنم.
    یا حتی فقط سایت دوم بتونه از اون استفاده کنه.
    یعنی از سایت اول یه کوکی برای سایت دوم تعریف کنم.
    من از تکه کد زیر استفاده کردم. ولی درست نبود.

    setcookie("username","abpsoft",3600,"/",'.test2.com',0);


    ممنون.

  2. #2

    نقل قول: تغییر مقدار domain یا همان host کوکی ها

    کوکی فقط برای دامین خودش ارسال میشه.
    و نمیشه کوکی رو برای دامین دیگری ست کرد. فکر میکنم این کار از نظر امنیتی مشکل داره!

    ولی بنظرم با ترفندها و روشهای نسبتا پیچیده ای بصورت غیرمستقیم میشه این قابلیت رو بدست آورد.
    اما شما برای چی به چنین قابلیتی نیاز دارید و آیا ضرورت داره؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار abpsoft
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    هرجا کامپیوتر و اینترنت باشه
    سن
    34
    پست
    30

    نقل قول: تغییر مقدار domain یا همان host کوکی ها

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    کوکی فقط برای دامین خودش ارسال میشه.
    و نمیشه کوکی رو برای دامین دیگری ست کرد. فکر میکنم این کار از نظر امنیتی مشکل داره!

    ولی بنظرم با ترفندها و روشهای نسبتا پیچیده ای بصورت غیرمستقیم میشه این قابلیت رو بدست آورد.
    اما شما برای چی به چنین قابلیتی نیاز دارید و آیا ضرورت داره؟
    خب اگه فقط برای دامین خودش ست میشه، پس چرا اصلاً این گزینه رو گذاشتن؟
    من تو سایت های خارجی که خوندم، نوشته شده که امکان داره. حتی تو سایت‌های فارسی هم نوشته شده.

    یکی از دلایل من برای استفاده از این روش، پیدا کردن خودکار کاربران سایت اوله. یعنی دیگه نخواد به سایت دوم شناسایی بشه. و یا مثلاً اگر در سایت اول ثبت‌نام کرده باشه و بخواد در سایت دوم من نظری بده، بدون اینکه مشخص باشه یا بفهمه بدونم که این واقعاً کی بوده!!!!

  4. #4

    نقل قول: تغییر مقدار domain یا همان host کوکی ها

    نقل قول نوشته شده توسط abpsoft مشاهده تاپیک
    خب اگه فقط برای دامین خودش ست میشه، پس چرا اصلاً این گزینه رو گذاشتن؟
    برای اینکه بین example.com و sub.example.com و sub2.example.com تفاوت هست.
    شما روی سابدامین های یک دامین خاص میتونید این تنظیم رو اعمال کنید.
    با تنظیم دامین کوکی به example.com، کوکی در دسترس sub.example.com و sub2.example.com هم خواهد بود.
    اما اگر دامین کوکی رو به sub2.example.com تنظیم کنید، در دسترس example.com و sub.example.com نخواهد بود.
    اما برای یک سایتی که کلا نام دامین اون متفاوت هست نمیشه کاری کرد که کوکی در دسترسش باشه. اینطوری باشه که همه چیز بهم میریزه و هر سایتی میتونه کوکی های سایت دیگه رو با کوکی جعلی خودش جایگزین کنه. نه؟

    من تو سایت های خارجی که خوندم، نوشته شده که امکان داره. حتی تو سایت‌های فارسی هم نوشته شده.
    مطمئنید اونا درست نوشتن یا شما درست متوجه شدید؟!
    میشه یکی از این منابع رو بعنوان مثال ارائه بدید؟

    یکی از دلایل من برای استفاده از این روش، پیدا کردن خودکار کاربران سایت اوله. یعنی دیگه نخواد به سایت دوم شناسایی بشه. و یا مثلاً اگر در سایت اول ثبت‌نام کرده باشه و بخواد در سایت دوم من نظری بده، بدون اینکه مشخص باشه یا بفهمه بدونم که این واقعاً کی بوده!!!!
    بهرحال از طریق کوکی بصورت مستقیم نمیشه. ولی میشه براش راهکارهای پیچیده تر و غیرمستقیم ایجاد کرد.
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : شنبه 04 تیر 1390 در 23:39 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •