نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد یک پشته در C#‎ و اعمال عملیات ریاضی در آن

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار rezasheshbolooki
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    79

    ایجاد یک پشته در C#‎ و اعمال عملیات ریاضی در آن

    با سلام. کسی می دونه که چجوری میشه پشته یا stack رو در سی شارپ معرفی کرد. من vs 2010 استفاده میکنم!

  2. #2

    نقل قول: ایجاد یک پشته در C#‎ و اعمال عملیات ریاضی در آن

    نقل قول نوشته شده توسط rezasheshbolooki مشاهده تاپیک
    با سلام. کسی می دونه که چجوری میشه پشته یا stack رو در سی شارپ معرفی کرد. من vs 2010 استفاده میکنم!
    سلام.
    نیازی به تعریف مجدد نیست، کلاس مزبور در BCL وجود داره:


    System.Collections.Generic.Stack<int> stack = new System.Collections.Generic.Stack<int>();
    stack.Push(1);
    stack.Push(2);
    stack.Push(3);

    int a = stack.Pop(); //a == 3
    a = stack.Pop(); //a == 2
    a = stack.Pop(); //a == 1


    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار rezasheshbolooki
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    79

    Question نقل قول: ایجاد یک پشته در C#‎ و اعمال عملیات ریاضی در آن

    ببینید: من میخوام با استفاده از پشته عملیات : Prefix , infix , postfix رو انجام بدم. مثلا :

    5 4 6 2 1 + - * رو به صورت اتوماتیک و با اعداد دلخواه انجام بدم! باید چکار کنم دقیقا؟

  4. #4

    نقل قول: ایجاد یک پشته در C#‎ و اعمال عملیات ریاضی در آن

    نقل قول نوشته شده توسط rezasheshbolooki مشاهده تاپیک
    ببینید: من میخوام با استفاده از پشته عملیات : Prefix , infix , postfix رو انجام بدم. مثلا :
    5 4 6 2 1 + - * رو به صورت اتوماتیک و با اعداد دلخواه انجام بدم! باید چکار کنم دقیقا؟
    سلام.
    کافیه یه جستجوی ساده در اینترنت کنید.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •