نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: طريقه عوض كردن تصوير پس زمينه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    طريقه عوض كردن تصوير پس زمينه

    با سلام به تمام برنامه نويسان محترم
    يه سؤال ساده: من مي خوام بعد از گذشت 30 ثانيه تصوير پشت زمينه
    فرمم به صورت اتوماتيك عوض بشه چطور مي تونم اين كار رو انجام بدم؟
    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: طريقه عوض كردن تصوير پس زمينه

    كافيه يه تامر روي فرم بزاريد يا به صورت دستي تعريف كني.
    به هر حال بعدش اين شبه اين قطعه كد رو توي رويداد تايمر ميزاري:

    this.BackgroundImage = Image.FromFile(@"g:\1.png");

    حالا ديگه ليست درست كردن و الگوريتم و ايناش رو بايد خودت بنويسي.

    موفق باشي

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: طريقه عوض كردن تصوير پس زمينه

    نقل قول نوشته شده توسط sinashahab مشاهده تاپیک
    كافيه يه تامر روي فرم بزاريد يا به صورت دستي تعريف كني.
    به هر حال بعدش اين شبه اين قطعه كد رو توي رويداد تايمر ميزاري:

    this.BackgroundImage = Image.FromFile(@"g:\1.png");

    حالا ديگه ليست درست كردن و الگوريتم و ايناش رو بايد خودت بنويسي.

    موفق باشي
    چطوری میتوان عکسی رو که احضار میکنیم به اندازه ی فرم ممان کنیم؟ اندازه فرم رو چطوری میشه بدست آورد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: طريقه عوض كردن تصوير پس زمينه

    خوب اینکه مشخصه فرم خودش مشخصه Width .Height داره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: طريقه عوض كردن تصوير پس زمينه

    میخوام فرم رو کوچیک بزرگش که میکنم این عکسه هم باهاش کوچیک بزرگ بشه و فیکس باشه داخلش. فقط نمیدونم چطوری میشه به Width .Height فرم دسترسی پیدا کرد :(

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار ariyanna
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    82

    نقل قول: طريقه عوض كردن تصوير پس زمينه

    نقل قول نوشته شده توسط nunegandom مشاهده تاپیک
    میخوام فرم رو کوچیک بزرگش که میکنم این عکسه هم باهاش کوچیک بزرگ بشه و فیکس باشه داخلش. فقط نمیدونم چطوری میشه به Width .Height فرم دسترسی پیدا کرد :(
    خصوصیت Dock اون عکست رو رو حالت Fill بذار

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: طريقه عوض كردن تصوير پس زمينه

    طریقه ی تغییر اندازه فرم متناسب با عکس پشت زمینه:
                this.Width = this.BackgroundImage.Width;
    this.Height = this.BackgroundImage.Height;


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: طريقه عوض كردن تصوير پس زمينه

    همه اینا درسته.چطوری میتونم بگم وقتی فرم کوچیک میشه عکس هم کوچیک بشه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: طريقه عوض كردن تصوير پس زمينه

    يه پيكچر باكس بزار و عكس رو در داخل اون و همچنين خاصيت dock رو برابر fill بزار . اينطوري چيزي كه ميخواي ميشه.
    ولي مشكلات خودشو داره . امتحان كني ميفهمي. بعدش خاصيت doubleBuffer رو روشن كن كه كمي از مشكلات كم بشه.

    ولي به هر حال بازم مشكل داره و => برو سراغ wpf

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: طريقه عوض كردن تصوير پس زمينه

    فعلا من همینشو یاد بگیرم بعدا ایشالا میرم WPF
    doublebuffer رو روشن کردم ولی درست نفهمیدم کارش چیه.آخرش هم نفهمیدم چجوری میتونم عکس رو با فرم ریسایز کنم. اگه میتونید کد قرار بدید با آموزش.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: طريقه عوض كردن تصوير پس زمينه

    <<يه پيكچر باكس بزار و عكس رو در داخل اون و همچنين خاصيت dock رو برابر fill بزار .>>
    به چه زبوني بگيم ؟ D:

    اوني هم كه true كردي كارش اينه كه قدرت (تقريبا هميشه گرافيكي) برنامه رو دوبرابر ميكنه و اگه خاموش باشه با لرزش صفحه مواجه ميشيد . بايد تست كنيد تا دقيقتر درك كنيد

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: طريقه عوض كردن تصوير پس زمينه

    ما noob هستیم. کد بذار D:

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: طريقه عوض كردن تصوير پس زمينه

    نقل قول نوشته شده توسط nunegandom مشاهده تاپیک
    فعلا من همینشو یاد بگیرم بعدا ایشالا میرم WPF
    doublebuffer رو روشن کردم ولی درست نفهمیدم کارش چیه.آخرش هم نفهمیدم چجوری میتونم عکس رو با فرم ریسایز کنم. اگه میتونید کد قرار بدید با آموزش.
    من که گفتم:

    this.Width = this.BackgroundImage.Width;
    this.Height = this.BackgroundImage.Height;


  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: طريقه عوض كردن تصوير پس زمينه

    2 خط کد که دیگه اموزش نمی خواد!
    اونجایی که عکس پشت زمینه رو عوض می کنی بعدش اینا رو بذار یا اینکه خاصیت dock رو fill بزار تا خودش ری سایز بشه
    مشکلت حل شد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •