نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: checkbox در stimulsoft

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    Question checkbox در stimulsoft

    دوستان سلام
    می خوام دستورم را از بانک بخونم و بفرستم به گزارش و تو گزارش یه کدی باشه که تشخیص بده مقدار ارسال شده 1 یا 0 اگر 1 بود یه چک باکسی وجود داشته باشه که تیک بخوره کسی می تونه (برای دستوری باید در خود گزارش نوشت) کمک کنه ممنون میشم.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    نقل قول: checkbox در stimulsoft

    بازم هیچکس پیدا نشد جواب منو بده از مدیران سایت تقاضای کمک می کنم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    نقل قول: checkbox در stimulsoft

    ببخشید دوستان من سوالمو بعد گفتم؟ یا واقعا کسی بلد نیست؟ من هنوز منتظرم

  4. #4

    نقل قول: checkbox در stimulsoft

    سلام
    من اینکار رو با table انجام دادم روشی که من استفاده کردم اینه :
    1- روی خونه ای که می خوای تبدیل شه به چک باکس راست کلیک کن و از گزینه table گزینه convert to chekbox رو انتخاب کن
    2- روی خونه ای که تبدیل به چک باکس شده کلیک کن و از properties گزینه checked رو انتخاب کن داخلش عبارت شرطی که می خوای بنویس مثل :
    {IIF(table.p1 != "",true,false)}

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    نقل قول: checkbox در stimulsoft

    نقل قول نوشته شده توسط saied7468 مشاهده تاپیک
    سلام
    من اینکار رو با table انجام دادم روشی که من استفاده کردم اینه :
    1- روی خونه ای که می خوای تبدیل شه به چک باکس راست کلیک کن و از گزینه table گزینه convert to chekbox رو انتخاب کن
    2- روی خونه ای که تبدیل به چک باکس شده کلیک کن و از properties گزینه checked رو انتخاب کن داخلش عبارت شرطی که می خوای بنویس مثل :
    {IIF(table.p1 != "",true,false)}
    اون وقت چه جوری جدولو به بانک وصل میکنه یعنی هر سلول مخصوص یه داده باشه.

  6. #6

    نقل قول: checkbox در stimulsoft

    نقل قول نوشته شده توسط zare69 مشاهده تاپیک
    اون وقت چه جوری جدولو به بانک وصل میکنه یعنی هر سلول مخصوص یه داده باشه.
    شما مثال های سایتش رو ببینین متوجه می شید با این حال من اینجوری ارسال می کنم :


    dt.Clear();

    dt = db.MYSELECT("select", " select p1 form A ", ip, user, pass, bank);

    stiReport1.Load(Application.StartupPath + "\\r14.mrt");

    stiReport1.RegData("table", dt);


    stiReport1.Show();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •