نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: نحوه اتصال بارکد خوان به برنامه تحت وب

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Javad583
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    Question نحوه اتصال بارکد خوان به برنامه تحت وب

    دوستان عزیز با سلام،

    برنامه ای تحت بستر PHP نوشته شده که مدیریت فرم را انجام میدهد ، در برخی قسمت ها می بايست کد فرم وارد شود. با توجه به اينکه بر روی تمامی فرم ها بارکد آن نیز بصورت پویا تولید شده و چاپ می گردد، بهتر دیدیم که فرآیند ورود کد نیز مکانیزه انجام شود. یعنی به این صورت که با بارکد خوان پویش شده و عمل ورود اطلاعات آن به برنامه صورت گيرد. نیاز فعلی وجود یک applet است که توسط یکی از صفحات بارگذاری شده ، به بارکد خوان متصل شده و اطلاعات آن را به نشانی مانند sample.php?form_id =1234 پاس دهد. از لحاظ منطقی میدانم این کار انجام شدنی ست. ممنون میشوم دوستانی که تخصصی در این زمینه دارند کمک رسان باشند.

    سپاس




  2. #2

    نقل قول: نحوه اتصال بارکد خوان به برنامه تحت وب

    سلام
    به اپلت نیازی نیست.
    بعد از نصب شدن بار کد ریدر سیستم کلاینتن ها در جا که امکان اینپوت هست فوگوس رو بدین و دکمه بارکد رو بزنید.بقیه کار را رو سیستم عامل و درایور بارکد ریدر انجام میدن.
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Javad583
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: نحوه اتصال بارکد خوان به برنامه تحت وب

    مزدا دوست عزیز با تشکر از پاسخگويی ،

    متاسفانه چیز زیادی متوجه نشدم. من الآن یگ تگ html بصورت input دارم میخواهم بجای اینکه دستی در آن چیزی وارد شود ، مستقیما از بارکد خوان استفاده شود. چنانچه نمونه کدی موجود است ممنون میشوم ضمیمه کنید.

  4. #4

    نقل قول: نحوه اتصال بارکد خوان به برنامه تحت وب

    خوب توی textbox کلیک کنید .بارکد رو ببرید روی متن بارکد .و دکمه read بارکد ریدر رو فشار بدین.
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Javad583
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: نحوه اتصال بارکد خوان به برنامه تحت وب

    در خصوص codding های مختلف چگونه عمل میشود؟
    جهت انجام اسکن چطور؟

  6. #6

    نقل قول: نحوه اتصال بارکد خوان به برنامه تحت وب

    به مستندات بار کد ریدر مراجعه کنید.
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار Javad583
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: نحوه اتصال بارکد خوان به برنامه تحت وب

    خوب اگر بخوایم از scanner ورودی بگیریم بدون انجام عمل آپلود تصویر (مثل کاری که FaceBook با وب کم میکنه) چه باید کرد؟

  8. #8

    نقل قول: نحوه اتصال بارکد خوان به برنامه تحت وب

    خوب اینجا دیگه مجبورید از جاوا اپلت استفاده کنید.

    البته بهتره از activex استفاده کنید.چون روش های سر رتست نری دتره.
    فیس بوک فک میکنم با flash به وب کم
    وصل میشه.
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار Javad583
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: نحوه اتصال بارکد خوان به برنامه تحت وب

    با توجه به اینکه بخشی از client ها از سیستم عامل لینوکس استفاده میکنن حتما باید از JAVA استفاده بشه. خوب تازه میرسیم به سوال اصلی ! به چه صورت؟

  10. #10

    نقل قول: نحوه اتصال بارکد خوان به برنامه تحت وب

    سوال اصلی که بارکد ریدر بود که!؟
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار Javad583
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: نحوه اتصال بارکد خوان به برنامه تحت وب

    خوب اون قسمت کاملا برام روشن و حل شد - قسمت دوم دریافت فرم های نمونه از طریقی بغیر از upload دستی در سیستم هست. مثلا بارگذاری Applet که خودش به scanner متصل بشه و تصاویر رو دریافت کنه.

  12. #12

    نقل قول: نحوه اتصال بارکد خوان به برنامه تحت وب

    متاسفانه ارتباط با اسکنر در جاوا از طریق استانداردی
    وجود نداره و وابسته به پلتفرمه.میتونید از کتابخانه های
    موجود مانند این استفاده کنید.
    javaworld.com/javaworld/jw-07-2002/jw-0726-twain.html
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  13. #13

    نقل قول: نحوه اتصال بارکد خوان به برنامه تحت وب

    یعنی به همین راحتیه
    اینطوری که شما گفتید هیچ برنامه نویسی خاصی نمی خواد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •