نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دادن مقدار از تکتس باکس به مقادیر داخل وب بروزر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    دادن مقدار از تکتس باکس به مقادیر داخل وب بروزر

    این یه تیکه کده که داخل asp نوشته شده
    حالا میخوام دو تا تکتس باکس بگذارم رو پیجم که این دو تا مقادیر ممیز دار رو عوض کنم
    میخواستم ببینم به چه صورتی میشه ؟
    ممنون
           function initialize() {
    if (GBrowserIsCompatible()) {





    myPano = new GStreetviewPanorama(document.getElementById("stvie w"));

    map = new GMap2(document.getElementById("map_canvas"));
    map.setCenter(new GLatLng(42.299827, -71.350273), 13);
    map.setUIToDefault();
    var streetOverlay = new GStreetviewOverlay();
    var latlang = map.getCenter();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: دادن مقدار از تکتس باکس به مقادیر داخل وب بروزر

    یا یه راهی بگید داخل ویندوز اپلیکیشن من بتونم از تکتس باکسام مقادیر داخل وب بروزر رو عوض کنم
    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: دادن مقدار از تکتس باکس به مقادیر داخل وب بروزر

    یه راهیم باشه که سورس فایل وب بروزر که بارگذاری شده رو ببینم خیلی خوب میشه
    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •