نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال اطلاعات از MS Word به SQL Server

  1. #1

    ارسال اطلاعات از MS Word به SQL Server

    سلام
    من یه فایل word دارم که اسامی 200 نفر از افراد با مشخصات شخصی آنها وجود دارد و یه برنامه دارم که همین فیلدها که در word هست را دارد. کاربر برای راحتی کار نمی خواهد تک تک این 200 نفر را وارد کند و می خواهد با انتخاب این فایل word اسامی این 200 نفر به همراه اطلاعات آن در بانک اطلاعاتی ذخیره شود.
    برنامه من به زبان #C است و بانکم SQL Express
    مرسی

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: ارسال اطلاعات از MS Word به SQL Server

    با سلام

    خب دوست عزیز خودتون تا کجا پیش رفتید مشکلتون الان چیه ؟

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3

    نقل قول: ارسال اطلاعات از MS Word به SQL Server

    سلام
    من هیچ کاری نکردم هنوز.
    یعنی هیچ ایده ای ندارم.
    نمی دونم چه طور باید هر سطر درون word رو چطور بخونم وآن را به sql بفرستم به عنوان یک رکورد.
    مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: ارسال اطلاعات از MS Word به SQL Server

    من هم دارم یک کاری شبیه به کار شما انجام میدم اما تی یک فایل Text نزدیک به 2000000 خط دارم که باید اونها رو بخونه اطلاعات رو بردازه و داخل اس کیو ال ذخیره کنه مشکل من بیشتر تویزان پروسه است این کد رو هم میزارم شاید به درد شما بخوره
     using(StreamReader astr = new StreamReader(ofd.OpenFile()))
    {
    string line;
    while ((line =astr.ReadLine())!= null)
    {
    if (line.Contains("blk_no"))
    {
    int index_fn = line.IndexOf("fn");
    string temp_fn = line.Substring(index_fn + 3, 6);
    fn = temp_fn;
    aparagraph += fn + "\n";
    found++;
    }
    }
    textBlock2.Text = aparagraph;

    };

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •