نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چرا این کد جواب نمیده؟قرار دادن مقدار یک فیلد گرید ویو در کامبو باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    چرا این کد جواب نمیده؟قرار دادن مقدار یک فیلد گرید ویو در کامبو باکس

    سلام دوستان.من میخوام مقدار یک فیلد از گرید ویو را در داخل کامبو باکس بزارم.کد زیر را نوشتم اما مقداری در اون قرار نمیگیره:
    combobox1.text=gridview1.selectedrows[0].cells[0].value.tostring();

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: چرا این کد جواب نمیده؟قرار دادن مقدار یک فیلد گرید ویو در کامبو باکس

    سلام اگه میخواید یک ستون خاص رو با کلید روی گرید در کومبو بذارید اینه
    txt_ID.Text = ataGridView1[0,GridView1.CurrentRow.Index].Value.ToString

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: چرا این کد جواب نمیده؟قرار دادن مقدار یک فیلد گرید ویو در کامبو باکس

    دوست عزیز کدتونا بیزحمت در تگ C#‎ بزارید من که چیزی متوجه نشدم.ضمن اینکه اطلاعات را انگار دارید میریزید در جعبه متن! اما من میخوام در کامبو باکس بزارم....
    آخرین ویرایش به وسیله hahaie : پنج شنبه 09 تیر 1390 در 08:26 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: چرا این کد جواب نمیده؟قرار دادن مقدار یک فیلد گرید ویو در کامبو باکس

    نمیخواد کدا فهمیدم اما جواب نمیده.فکر کنم باید خصوصیتی غیر از Text از کامبوباکس را انتخاب کرد

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوی - نیشابور
    پست
    188

    نقل قول: چرا این کد جواب نمیده؟قرار دادن مقدار یک فیلد گرید ویو در کامبو باکس

                                               combobox1.text=  dataGridView1.Rows[1].Cells[0].Value.ToString();                                                  


    اگه میخوای اون سطری که انتخاب شده مقدار فیلد مورد نضر بره تو کامبوباکست
    تو رویداد cellclickگرید ویو بنویس و از پارامتر e برای اینکه کدام سطر انتخاب شده استفاده کن
    e.rowindex

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار F.zeinali
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    243

    نقل قول: چرا این کد جواب نمیده؟قرار دادن مقدار یک فیلد گرید ویو در کامبو باکس

    salam
    comboBox1.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: چرا این کد جواب نمیده؟قرار دادن مقدار یک فیلد گرید ویو در کامبو باکس

    تموم کدهای فوق را قبلا امتحان کردم جواب نمیده.به علت اینکه جواب شما هم با من یکیه فکر کنم علتش اینکه enable کامبوباکس falseست.

  8. #8
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: چرا این کد جواب نمیده؟قرار دادن مقدار یک فیلد گرید ویو در کامبو باکس

    با سلام

    اینو امتحان کنید :


    comboBox1.Items.Add(dgv[e.ColumnIndex, e.RowIndex].Value.ToString());

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار hosaini
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    43
    پست
    40

    Thumbs down نقل قول: چرا این کد جواب نمیده؟قرار دادن مقدار یک فیلد گرید ویو در کامبو باکس

    سلام
    بدین شکل وارد کنید
    comboBox1.SelectedValue =viewMahsol1DataGridView.CurrentRow.Cells["ProductTranceparencyType"].Value.ToString();

  10. #10

    نقل قول: چرا این کد جواب نمیده؟قرار دادن مقدار یک فیلد گرید ویو در کامبو باکس

    ComboBox.SelectedText=.............

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    نویا سیستم تکنولوژی
    پست
    4

    نقل قول: چرا این کد جواب نمیده؟قرار دادن مقدار یک فیلد گرید ویو در کامبو باکس

    نقل قول نوشته شده توسط hahaie مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.من میخوام مقدار یک فیلد از گرید ویو را در داخل کامبو باکس بزارم.کد زیر را نوشتم اما مقداری در اون قرار نمیگیره:
    combobox1.text=gridview1.selectedrows[0].cells[0].value.tostring();
    کدتون صحیح است. اگه پیام Unhandle exception زا دریافت می کنید واسه اینه هیچ سلولی انتخاب نشده. اگه سلولی انتحاب نشده باشه دیگه کد زیر
    combobox1.text=gridview1.selectedrows[0].cells[0].value.tostring();

    معنی نداره و پیام خطا دریافت می کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله rahmanpaidar : جمعه 10 تیر 1390 در 15:27 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ad.davachi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    161

    نقل قول: چرا این کد جواب نمیده؟قرار دادن مقدار یک فیلد گرید ویو در کامبو باکس

    سلام اینم امتحان کنید:
    combobox1.text=gridview1.selectedrows[0].cells[0].Text

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •