نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: آخر ما نتونستیم pdf و تو php نشون بدیم

  1. #1

    آخر ما نتونستیم pdf و تو php نشون بدیم

    کسی هست نتیجه گرفته باشه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: آخر ما نتونستیم pdf و تو php نشون بدیم

    سلام . حاجی یه سر به وبلاگ من بزن تو امضام هست . یه کلاس هست که برای php هست .

    باتشکر احسان

  3. #3

    نقل قول: آخر ما نتونستیم pdf و تو php نشون بدیم

    PHP Excel ??

  4. #4

    نقل قول: آخر ما نتونستیم pdf و تو php نشون بدیم

    منظور شما رو از نمایش pdf در php رو متوجه نمی‌شم

    یعنی می‌خواهید pdf رو باز کنید و به صورت تصویر در بیارید و بعد به مرورگر بفرستید؟

    اگه این طوره که هدفتون کاملا اشتباهه

    بهتره از تجربیات دیگران استفاده کنید و کارهای عجیب انجام ندید

    pdf یه فرمت استاندارد جهانی هست
    مرورگر هر کسی که نتونه این فایل رو باز کنه مشکل خودشه !
    لینک مستقیمی به فایلتون در سایت قرار بدید و کاربر با کلیک بر روی لینک سند رو مشاهده خواهد کرد

    دیگه خیلی بخواهید شیرین‌کاری کنید ! ، فایل pdf رو با یکی از ابزارهای موجود به Flash تبدیل کنید و با استفاده از Flash در سایت نمایش بدید

  5. #5

    نقل قول: آخر ما نتونستیم pdf و تو php نشون بدیم

    شما که شیرین نمیزنی ؟ چه راه حلی برای مشاهده آنلاین میدی ؟ حتما باید دانلود کنه یهو با یک فایل با پسوند pdf مواجه بشه بگه این دیگه چیه ؟؟

  6. #6

    نقل قول: آخر ما نتونستیم pdf و تو php نشون بدیم

    دوست عزیز من کی گفتم شیرین می‌زنید؟

    اگه متن بالا رو درست بخونید راه حل هم دادم

    یه کم سایت‌های خارجی رو نگاه کنید ببینید با فایل pdf چی کار می‌کنن
    حتی گوگل هم فایل‌های pdf رو Index می‌کنه

    یه بار دیگه می‌گم
    انجام دادن کاری غیر از روش‌های بالا «شیرین کاری» نام دارد

  7. #7

    نقل قول: آخر ما نتونستیم pdf و تو php نشون بدیم

    منظور از index میکنه یعنی چی ؟

  8. #8

    نقل قول: آخر ما نتونستیم pdf و تو php نشون بدیم

    یعنی اینکه چون pdf فرمتی استاندارد و پذیرفته شده هست
    اگه شما روی سایتتون یه فایل pdf حفاظت‌نشده قرار بدید، Google محتوای اون فایل رو می‌خونه و می‌تونه بر اساس محتواش سایت شما رو جستجو کنه
    درست مثل اینکه از html استفاده کنید

    یه بار دیگه می‌گم:
    pdf یه فرمت جهانی و استاندارد هست
    اگه کسی نتونه این فرمت رو باز کنه مشکل خودشه !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •