نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکلی عجیب با css و php

  1. #1

    مشکلی عجیب با css و php

    سلام
    خوبید ؟
    دوستان من یه css زدم و دادم به دوستم که php کنه
    بعد از php و درست کردن مدیریت ، اگه به متنی استایل بدیم در ادیتور و ذخیره کنید ، در صفحهات اون استایل اعمال نمیشه و استایل پیش فرض css رو میاره
    خیلی عجیبه
    مشکل از کجاست ؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    نقل قول: مشکلی عجیب با css و php

    میشه این قسمت رو کمی واضحتر بگید :
    دوستان من یه css زدم و دادم به دوستم که php کنه
    منظورت چیه که به php تبدیل کرده ؟

    کدی که استفاده کردی رو بزار

    ( کد CSS به HTML مربوطه )

  3. #3

    نقل قول: مشکلی عجیب با css و php

    سلام
    منظور اینه که یه فایل psd رو تبدیل کردم به htm + css
    و دوست من اون با php کد نویسی کرده

  4. #4

    نقل قول: مشکلی عجیب با css و php

    دوستان نظری ندارن ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: مشکلی عجیب با css و php

    نقل قول نوشته شده توسط A2D3D.ir مشاهده تاپیک
    سلام
    خوبید ؟
    دوستان من یه css زدم و دادم به دوستم که php کنه
    بعد از php و درست کردن مدیریت ، اگه به متنی استایل بدیم در ادیتور و ذخیره کنید ، در صفحهات اون استایل اعمال نمیشه و استایل پیش فرض css رو میاره
    خیلی عجیبه
    مشکل از کجاست ؟
    ممنون
    عجیبه

    خودت می دونی چی می خوایی ؟

    الان وقتی نوشته رو داخل یک <div> می ذاری نمایش نمیده یا در داخل <div> یک style می نویسی ؟
    شاید استایل رو فراخونی نکردی .؟
    در php سی اس اس رو باید داخل echo' '; بذاری . و و و ...

  6. #6

    نقل قول: مشکلی عجیب با css و php

    دوستان متوجه نمیشید
    استایل فراخوانی میشه
    فرض کنید من در css دستور دادم :
    * { font-size:11px; }
    حالا کل css ما به طور پیش فرض سایز فونت روی 11 پیکسل قرار میگیره
    حالا این فایل css و htm ما کد نویسی شده
    در مدیریت زمانی که یه پست جدید ارسال میشه و مثلا متن رو اگر سایزش رو روی 20 قرار بدیم ، بازم 11 نشون میده در سایت

    در صورتی که ادیتور بر css مقدم هست !!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: مشکلی عجیب با css و php

    عزیزم تا اونجایی که متوجه شدم این چیزی که میگید ربطی به php نداره بلکه به وراثت در css ربط داره شما باید ببینید که در کجا 11 دادید که در پست اعمال میشه و در پست قابل تغییر نیس .
    همونطوریکه دوستمون گفتن کد css + html رو در اینجا بزارید تا مشکلتون رو حل کنیم .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار binboy
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بنده نواز
    پست
    176

    نقل قول: مشکلی عجیب با css و php

    مشکلتو خوب بیان کن یا کدها را بزار یا یجا آپلود کن لینکشو بده.
    در ضمن میتونی با استفاده از Inspect element تو google chrome خیلی راحت رفع عیب کنی.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: مشکلی عجیب با css و php

    مشکل شما همونطور که دوستان گفتند مربوط به css,html هست !
    وقتی یک خاصیت برای یک عنصر از صفحه تعریف بشه اولویت با خاصیتی هست که همراه تگه ! نه با خاصیتی که بین تگهای style تعریف شده . برای همین عنصر از سی اس اسی که ویرایشگر برای اون در نظر گرفته استفاده میکنه .

    موفق باشید .

  10. #10

    نقل قول: مشکلی عجیب با css و php

    سلام
    چیکار کنم مشکلش حل بشه ؟
    استایل مربوط به متن ارسال شده رو حذف کنم ؟

  11. #11

    نقل قول: مشکلی عجیب با css و php

    با سلام، اين مشكل به PHP ربطي نداره. بايد به اصول CSS نويسي دقت كنيد: اولويت * بيشتر از بقيه است و همچنين اولويت خاصيت style بيشتر از تگ style و اولويت تگ style بيشتر از فايل خارجي style هست. بنابراين، يك راه حل براي شما ميتونه اين باشه:
    متني كه ميخواين تغيير اندازه بدين رو توي چنين تگي بگذارين:
    کد HTML:
    <span style="font-size: 20px;">...</span>
    اينطوري، چون از خاصيت style استفاده كردين و اين خاصيت نسبت به فايل CSS خارجي و همچنين تگ style اولويت داره، متنتون با سايز 20 نشون داده ميشه نه با سايز 11
    موفق باشيد.

  12. #12

    نقل قول: مشکلی عجیب با css و php

    ممنون
    حالا من یه سوال دارم
    من اومدم اینطوری css کردم
    <h1 class="text">your text</h1>

    حالا برنامه نویس میاد متن دریافت شده از دیتابیس رو اینجا میزاره
    <h1 class="text"><?php echo $text; ?></h1>


    این $text حاویه متن هایی هست که در ادیتور اومده دیگه
    ادیتور هم اینجوری ذخیره کرده که به متن ها استایل میده

    حالا استایل جدیدی که ادیتور به متن ها داده ، مقدم بر کلاس text ما نمیشه ؟

  13. #13

    نقل قول: مشکلی عجیب با css و php

    نه وقتی داری با php پست هارو echo میکنی یه Style جدید بهش بده css ای که توی تگ نوشته میشه اولویت داره به css که توی تگ استایل نوشته میشه . مثلا :

    echo "<div style='font-size:14px;'>".$text."<div>";

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •