نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Property تو در تو

  1. #1

    Property تو در تو

    سلام
    کلاس dateTime دارای یک Property بنام Now می باشد اما در زیر مجموعه Now متد و خصوصیاتی وجود دارد مثل خصوصیت Minute. میشه توضیح دهید که چگونه میشه این کار را انجام داد که در زیر مجموعه یک خصوصیت تعدادی متد و خصوصیت قرار گیرد ؟
    لطفا کمکم کنید....


    DateTime.Now;
    DateTime.Now.Minute;

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Editali
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    72

    نقل قول: Property تو در تو

    دوست عزیز DateTime کلاس نیست، بلکه ساختاره (struct). خاصیت Now هم از همان نوع ساختاره.
    یعنی چیزی به این شکل:

    struct DateTime
    {
    public DateTime Now
    {get; set;}
    }

  3. #3

    نقل قول: Property تو در تو

    نقل قول نوشته شده توسط Editali مشاهده تاپیک
    دوست عزیز DateTime کلاس نیست، بلکه ساختاره (struct). خاصیت Now هم از همان نوع ساختاره.
    یعنی چیزی به این شکل:

    struct DateTime
    {
    public DateTime Now
    {get; set;}
    }
    بله شما درست می گید DateTime یک ساختار است ولی جواب سوال من داده نشد

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Editali
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    72

    نقل قول: Property تو در تو

    فرض کن یه کلاس داریم به اسم C1 که درونش یک پروپرتی داره از نوع کلاس C2 که درون اون هم یک کلاس دیگه دراه از نوع C1




    public class C1
    {
    public C2 Prop
    {
    get;
    set;
    }
    }

    public class C2
    {
    public C1 MyProp
    {
    get;
    set;
    }
    }

    public class CC
    {
    void asd()
    {
    C1 c = new C1();
    c.Prop.MyProp.Prop.MyProp.Prop.MyProp.Prop.MyProp = something;
    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •