نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کلیک بر روی سلول گرید ویو یا نوشته موجود در سلول؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    کلیک بر روی سلول گرید ویو یا نوشته موجود در سلول؟

    من تکس باکسهام را مقید کردم که با انتخاب ردیف گریدویو اطلاعات نشون داده بشه. کاری با این نداریم و مشکلی نیست.

    مشکل اینجاست که وقتی روی یک ردیف گرید ویو کلیک می کنم حتما باید موس روی نوشته داخل سول باشه تا عملیات صورت بگیره و مثلا اگر روی سلول کلیک کنم و کلیکم روی نوشته نباشه اتفاقی نمی افته!

  2. #2

    نقل قول: کلیک بر روی سلول گرید ویو یا نوشته موجود در سلول؟

    دوست عزیز خاصیت SelectionMode دیتاگریدتون رو برابرFullRowSelect قرار بدید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: کلیک بر روی سلول گرید ویو یا نوشته موجود در سلول؟

    منظور من را متوجه نشدین

    ببینید هر سلول از یک ردیف که باشه فرقی نمی کنهو مشکل اینجاست که دقیقا موس باید روی نوشته داخل ردیف کلیک بشه یعنی اگه هنوز توی محدوده ردیف باشم ولی روی متن دقیقا کلیک نشه عمل نمی کنه. مثلا اگه این تاپیک یک سلول از گرید باشه روی جاهای خالیش که کلیک بشه عمل نمی کنه و دقیقا باید روی این متن کلیک بشه.

    مثلا ممکنه توی سلول یک کلمه کوتاه باشه و بقیه فضای سلول خالیه و برای عمل باید دقیقا روی اون کلمه کوتاه کلیک بشه.

  4. #4

    نقل قول: کلیک بر روی سلول گرید ویو یا نوشته موجود در سلول؟

    شما این تغییر را اعمال کنید درست میشه
    هر جای ردیف که کلیک کنید اجرا میشه به شرطی که دستورات رو در رویداد Click دیتاگرید نوشته باشید

    اگر تو رویداد CellClick دیتاگرید نوشتید خاصیت SelectionMode دیتاگریدتون رو برابرCellSelect قرار بدید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: کلیک بر روی سلول گرید ویو یا نوشته موجود در سلول؟

    اینکار را کردم قبلا

  6. #6

    نقل قول: کلیک بر روی سلول گرید ویو یا نوشته موجود در سلول؟

    میشه کد مربوطه رو بزارید ببینیم

  7. #7

    نقل قول: کلیک بر روی سلول گرید ویو یا نوشته موجود در سلول؟

    بهتر از این کد استفاده کنی

    TextBox1.Text =dataGridView1 [e.ColumnIndex, e.RowIndex].Value.ToString();

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: کلیک بر روی سلول گرید ویو یا نوشته موجود در سلول؟

    ببینید!
    در صورت معمول رویداد کلیک گرید ویو به شکل زیره:

     private void dgv2_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)


    این یعنی وقتی روی سلول و محتویات داخلش کلیک بشه عمل کنه! CellContentClick (کلیک بر روی محتویات سلول) یعنی اگه توی سلول نوشته شده باشه ok باید دقیق روی کلمه ok موجود در سلول کلیک کرد نه حتی یک میلیمتر اونورتر! نمی دونم می تونم منظورم را بفهمونم؟؟

    1.jpg

    تصویر زمینه را ببینید:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •