نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تست پورت سریال

  1. #1

    تست پورت سریال

    سلام . من دارم برا یه باسکول که با پورت سریال وصل میشه برنامه مینویسم . فعلا اول کار فقط میخوام داخل یک تکست باکس نشون بده که هر پین از این پورت صفر هست یا یک . برنامه را نوشتم ولی میخواستم بدونم برای تستش باید چه کار کنم . یعنی چجوری متوجه بشم که برنامه درست کار میکنه یا نه . به باسکول دسترسی ندارم . سورس برنامه :
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication14
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    serialPort1.BaudRate = 9600;
    serialPort1.PortName = "com1";
    serialPort1.Open();
    serialPort1.DiscardInBuffer();
    serialPort1.DiscardOutBuffer();
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("پورت كردن باز در خطا", "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    serialPort1.Close();
    }
    private void serialPort1_DataReceived(object sender, System.IO.Ports.SerialDataReceivedEventArgs e)
    {
    int bytes;
    bytes = serialPort1.BytesToRead;
    byte[] buffer = new byte[bytes];
    serialPort1.Read(buffer, 0, bytes);
    for (int t = 0; t < bytes; t++)
    {
    textBox1.Text += buffer[t].ToString() + " ";
    }
    }
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: تست پورت سریال

    منظورم اینه که چه وسیله ای به کامپیوتر برای تستش وصل کنم .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: تست پورت سریال

    خوب یه کامپیوتر دیگه رو توسط کابل سریال به کامپیوترت وصل کن و یه برنامه اونجا بنویس که اعدادی رو رو پورت بفرسته

  4. #4

    نقل قول: تست پورت سریال

    ممنون دوست عزیز . یه سوال دیگه . الان این کدی که بالا گذاشتم میتونه توی تکست باکس دقیقا مقدار صفر و یک , 9 پین را نشون بده ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: تست پورت سریال

    من با کامپوننت سریال خود vs کار نمیکنم

    بجاش از کامپوننت CommStudio.2 استفاده میکنم

    امکاناتش عالیه

  6. #6

    نقل قول: تست پورت سریال

    نقل قول نوشته شده توسط esmail_Solhkhah مشاهده تاپیک
    من با کامپوننت سریال خود vs کار نمیکنم

    بجاش از کامپوننت CommStudio.2 استفاده میکنم

    امکاناتش عالیه
    اگه میشه طریه استفادشو بگو . اگه فایل آموزشی داری بم بدی ممنون میشم .

  7. #7

    نقل قول: تست پورت سریال

    خواهشا راهنماییم کنید .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: تست پورت سریال

    دوست عزیز بصورت پیام خصوصی جواب دادم

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •