نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ذخيره عكس در بانك

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    19

    Question ذخيره عكس در بانك

    من چطوري ميتونم يك عكس رو در بانك sql ذخيره كنم

  2. #2

    نقل قول: ذخيره عكس در بانك

    منم همین سوال رو دارم. یه چندتا کد تو فروم پیدا کردم. فقط یکی به من بگه فیلد عکس رو در اس کیو ال از چه نوعی تعریف کنم؟ image یا binary?

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    19

    نقل قول: ذخيره عكس در بانك

    binary ..............................

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار navidiran
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    242

    نقل قول: ذخيره عكس در بانك

    نقل قول: نوشتن کلاس ذخیره عکس در sql و نمایش در Grid


    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    byte[] array = ((byte[])conveter.ConvertTo(pictureBox1.Image, typeof(byte[])));

    per.Picture = array;









    per.Picture = array این هم یعنی : DataRowObj[pictrue]=array;

    ااگر در همین سایت جستجو کنی خیلی لینک در این مورد می تونی پیدا کنی
    https://barnamenevis.org/showthread.p...نک&highlight

    https://barnamenevis.org/showthread.p...t=#post1200396

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نقل قول: ذخيره عكس در بانك

    من از این طریق این کار انجام دادم

    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    pictureBox1.Image.Save(ms, pictureBox1.Image.RawFormat);
    byte[] arrImage = ms.GetBuffer();


    برای استفاده کلاس MemoryStream باید io را using کنید

    اگر بدرت می خوره کد کاملم رو بزارم

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    19

    نقل قول: ذخيره عكس در بانك

    ممنون بزار

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نقل قول: ذخيره عكس در بانك

    نشد مرتب کنم هر جایی مشکل داشتی بگو بهت بگم

    try
    {
    if (pictureBox1.Image == null)
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(@".\User-man.png");
    MemoryStream ms = new MemoryStream(); // io قرار دارد در
    pictureBox1.Image.Save(ms, pictureBox1.Image.RawFormat);
    byte[] arrImage = ms.GetBuffer();
    ms.Close();

    con.Open();
    if (textBox4.Text == "" || textBox2.Text == "" || textBox1.Text == "")
    {
    MessageBox.Show("دانش آموز جدید به دلیل کامل نبودن مشخصات ثبت نشد", "پیغام", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);
    con.Close();
    frm_displaystudent_Load(sender, e);
    }
    else
    {
    SqlCommand cm = new SqlCommand("insert into student(codstu,name,fname,namefa,codmali,addres,pi c,yeartavalod,tell,monthtavalod,daytavalod,Birthpl ace)values(@1,@2,@3,@4,@5,@6,@7,@8,@9,@10,@11,@12) ");
    cm.Connection = con;
    cm.Parameters.Clear();
    cm.Parameters.AddWithValue("@1", textBox4.Text);
    cm.Parameters.AddWithValue("@2", textBox1.Text);
    cm.Parameters.AddWithValue("@3", textBox2.Text);
    cm.Parameters.AddWithValue("@4", textBox3.Text);
    cm.Parameters.AddWithValue("@5", textBox5.Text);
    cm.Parameters.AddWithValue("@6", textBox6.Text);
    cm.Parameters.AddWithValue("@7", SqlDbType.Binary).Value = arrImage;
    cm.Parameters.AddWithValue("@8", numinsert.Text);
    cm.Parameters.AddWithValue("@9", textBox8.Text);
    cm.Parameters.AddWithValue("@10", cmbmonthbinsert.Text);
    cm.Parameters.AddWithValue("@11", cmbdayinsert.Text);
    cm.Parameters.AddWithValue("@12", textBox11.Text);
    cm.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("مشخصات دانش آموز جدید با موفقیت ثبت شد", "پیغام", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);

    con.Close();
    frm_displaystudent_Load(sender, e);
    dataGridView1.Enabled = true;
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("کد دانش آموزی را غلط وارد کرده اید" + "" + ex.Message, "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohammad_2039
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: ذخيره عكس در بانك

    با تشکر از دوستان
    من یه سوال در این رابطه داشتم. بعد از ذخیره کردن عکس ها در دیتا بیس اگه بخوایم اونها رو در یه لیست ویو به همراه چند تا فیلد توضیحات نمایش بدیم باید چیکار کنیم ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار B.I.O.H.A.Z.A.R.D
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    198

    نقل قول: ذخيره عكس در بانك

    سلام.

    اینم یه نمونه برنامه که الان نوشتم. ولی توجه داشته باشید اینطوری حجم دیتابیس خیلی زیاد میشه.
    سوالی بود در خدمتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: ذخيره عكس در بانك

    میشه کد نمایش عکس ار بانک در فرم رو هم بذارید؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار B.I.O.H.A.Z.A.R.D
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    198

    نقل قول: ذخيره عكس در بانك

    نقل قول نوشته شده توسط ramin90 مشاهده تاپیک
    میشه کد نمایش عکس ار بانک در فرم رو هم بذارید؟
    سلام دوست عزیز

    باید عرض کنم خدمتتون که دکمه Load همین کار رو میکنه

    البته دستور sqlcommand مربوط به این دکمه رو اینطوری تغییر بدید تا درست بشه.


    SqlCommand SCM = new SqlCommand("select * from Table1 where id = '" + label1.Text + "'", SC);


    ببخشید که اینو یادم رفته بود.
    آخرین ویرایش به وسیله B.I.O.H.A.Z.A.R.D : چهارشنبه 15 تیر 1390 در 13:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •