نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

  1. #1

    Post دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    با سلام خدمت همه دوستان.
    داستان از این قراره که من یه پروژه رو شروع کردم(که همین برنامه هست).همه چی خوب بود تا اینکه بعد یه مدت به طور عجیبی دیدم که دیگه رکورد های بانک اطلاعاتی حذف نمیشن.
    هر کاری هم کردم نتونستم مشکلم رو رفع کنم.

    حالا اگه میشه شما این پروژه رو دانلود کنین و ببینین میتونین این مشکل رو رفع کنین؟
    ضمن اینکه گرافیک این برنامه خیلی عالیه و نکات خوبی هم داره.
    خواهشا کسایی که میتونن کمک کنن.خیلی خیلی کارم گیره.
    ممنون.

    لینک:
    http://www.uploadtak.com/images/k76b...jihkqwlksy.rar

  2. #2

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    راستی این هم توضیحات:

    برنامه رو اجرا کنید.همون صفحه اول یه دکمه هست به نام "حذف کامل مورد".که باید با کلیک رو اون رکورد حذف شه.ولی نمیشه!
    لطفا کمک کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    ذوست عزيز 'برنامت توي LCD وايد مشكل داره و اينجوري نمايش داده ميشه
    برنامه رو جوري درست كن كه با رزولوشن هاي مختلف مشكل نداشته باشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (36.2 کیلوبایت, 225 دیدار)

  4. #4

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    ممنون.شما بید رزولوشن سیستمتون رو روی 1024*768 قرار بدی تا این مشکل برطرف بشه.

    در مورد مشکل من چی؟ نتونستی کاری بکنی؟
    خواهشا کمک کن کارم خیلی گیره.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    توي دكمه حذف كد زير رو بزار

    Adodc2.RecordSource = "DELETE * FROM t1 WHERE name='" & VS.TextMatrix(VS.Row, 2) & "'"
    Adodc2.Refresh
    Adodc2.RecordSource = "select * from t1"

  6. #6

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    ممنون ولی با این کد وقتی روی حذف کلیک میکنیم این پیغام نشون داده میشه:
    "operation is not allowed when the object is closed"

    اشکال از کجاست؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    اینو دوستانه و برادرانه میگم ناراحت نشین.
    فکر میکنین چرا نمیتونین مشکل رو پیدا کنید؟؟؟؟
    به خاطر اینکه اصول برنامه نویسی رو اصلا تو برنامه تون رعایت نکردید ، شاید ظاهر برنامه به لطف codejock زیبا شده اما از داخل داغونه ، کدنویسیتون اصلا ظاهر خوشی نداره ، کنترل ها و فرم ها نامگذاری نشدند ، مدیریت خطا به هیچ وجه تو برنامه دیده نمیشه ، تو رزولوشن های مختلف مشکل ساز میشه.
    پشتیبان گیری رو به برنامه تون اضافه کنید (مخصوصا پشتیبان گیری خودکار)
    مسیر بانک رو طبق مسیر اجرا بدید نه مسیر پیشفرض.
    بگذریم..

    پروژه باز نمیشد ارور می داد Flash Player نصب کردم بالا اومد ، کنترل FlexGrid که استفاده کردین لایسنسش Expire شده و رو سیستم من مدام پیغام میده و اگه احیانن رو سیستم خودتون لایسنس رو دارید به فکر انتقالش به سیستم مشتری باشید.

  8. #8

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    البته باید بگم که با کد شما بعد اون که اون پیغام رو نشون میده رکورد رو حذف میکنه ولی خوب نیست که اون پیغام رو نشون بده.....چی نباید بسته باشه؟

  9. #9

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    درسته حق با شماست آقای M.T.P . تابه حال اصلا به این چیزا فکر نکرده بودم.انشالله تو پروژه های بعدی حتما رعایت میکنم.
    در مورد فلکس گرید , درسته تو سیستم خودم رجیسترش کردم.شما نمیدونین چجوری میشه تو سیستم مشتری رجیسترش کرد؟(تو سیستم خودم با user و registeretioncode فعالش کردم.)

    حالا یعنی هیچ راهی برای این مشکل حذف نشدن رکورد وجود نداره؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    یک فیلد ID AutoNUmber به جدول اضافه کن. Key اون رو هم فراموش نکن.

  11. #11

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    خیلی ممنون و متشکر . شرمنده درست متوجه منظورتون نشدم.یعنی منظورتون اینه که برای هر رکورد یک فیلد به نام ID بزارم که بطور خودکار توسط برنامه مقداردهی شه و تو کل رکوردها منحصربه فرد باشه؟

    اینکار برای استفاده در حذف به وسیله sql هست؟

    همونطور که گفتم موقع استفاده از کد اس کیو ال برای حذف , با ارور operation is not allowed when the object is closed" مواجه میشم.
    انگار یک چیزی باز هست که باید بسته بشه.
    البته پس از این ارور رکورد حذف میشه.

    شرمنده.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    با اکسس بانک رو باز کن یک فیلد با عنوان ID از نوع AutoNumber بعنوان کلید جدول بساز. برای مشخص کردن فیلد بعنوان کلید باید رو فیلد راست کلیک کنی و گزینه Primiary Key رو انتخاب کنی.
    این فیلد خودش با اضافه کردن رکورد بک عدد یونیک میگیره و مشکلت رو برطرف میکنه.
    اصلا خود اکسس وقتی جدول رو میسازی بصورت پیش فرض این فیلد رو میسازه و شدیدا روش تاکید می کنه مگه اینکه خودتون اون رو حذف کنید.

  13. #13

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    بازم ممنون. کارایی این برای موقع حذف کردن هست؟
    آیا متوجه اون ارور که گفتم قبل از حذف به وسیله کد اس کیو ال میده نشدین؟

  14. #14

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    سلام داداش. تو سیستم من که درست کار می کنه. مثل ساعت.
    فقط مشکلات دیگه ای داره. مثلا فونت ها رو نصب نمی کنه

  15. #15

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    سلام.مرسی.یعنی تو حذف رکورد هیچ مشکلی نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    منظورتون از مثل ساعت چی بود؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    دوست عزیز شما انگار فیلد ID رو نساختی.... و همینطور دارید پست میزنید

    تو تاپیک مشابهی هم که تو بخش بانک های اطلاعاتی زدی خدمتتون عرض کردم
    اگه می خواین بدون فیلد کلید رکورد حذف کنی (یعنی همین حالتی که الان هست) باید از دستور Sql استفاده کنی
    به عنوان مثال:
    Delete * From Table1 Where Account = 1000


    در غیر اینصورت وجود فیلد ID که بهش اشاره شد از واجبات جدول بانکتون هست.
    تمام شد رفت.

  17. #17

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    سلام

    مشكل شما به خاطر اتصال به vsFlexGrid هست، اگر اتصال رو قطع كنيد كد حذف كار مي كنه
    بريد ببينيد قضيه چيه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  18. #18

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    بله.حرف شما درست بود.انگار مشکل از فلکس گرید بود.

    حالا یعنی فلکس گرید من مشکل داره یا کلا این کامپوننت مشکل داره؟؟؟

    تو سورس دفترچه تلفن که تو همین سایت بود که از همین فلکس گرید استفاده شده بود؟؟

  19. #19

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    آقا لینک دانلود برنامه مشکل داره!!! میشه دوباره لینک بدید؟؟

  20. #20

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    سورس حذف شده د وست عزی و متاسفانه نمیتونیم کمکی بکنیم چون سورسی نداریم که روش کار کنیم

  21. #21

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    نقل قول نوشته شده توسط ra0661 مشاهده تاپیک
    سورس حذف شده د وست عزی و متاسفانه نمیتونیم کمکی بکنیم چون سورسی نداریم که روش کار کنیم
    نقل قول نوشته شده توسط ahp_online مشاهده تاپیک
    آقا لینک دانلود برنامه مشکل داره!!! میشه دوباره لینک بدید؟؟
    سلام عليکم
    تاريخ ايجاد تاپيک:چهارشنبه 15 تیر 1390 17:24 عصر
    تاريخ ايجاد آخرين پست در سال ايجاد تاپيک:یک شنبه 19 تیر 1390 11:58 صبح


    موفق باشيد

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: دانلود یک برنامه با گرافیک عالی + مشکل عجیب این برنامه رو حل کنید ( لطفا)

    ناراحت نشین ها برنامه نویسی که بی اصول و منطق باشه تا آخرشم باید دنبال این و اون بگردی واسه پیدا کردن خطا !!!

    این همه پست تو این بخش برای این سوال شما خیلی زیاده شما هیچ کاری نمی کنید فقط سوال می پرسید . این که نشد برنامه نویسی شما کد نویسیت قوی باشه می تونی خودت پیدا کنی باید کنترل کردن خطا تو برنامه همه چی معلوم میشه . میدادی بچه ها برات کد می نوشتن الان تموم شده بود .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •