نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه تبدیل نوع Iquryable یا Isingleresult به datatable

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نحوه تبدیل نوع Iquryable یا Isingleresult به datatable

    از دوستانی که تجربه برنامه نویسی با linq دارند میخوام که کمک کنن و خروجی یک linq رو به datatable تبدیل کنن

    من این کد رو نوشتم ولی موقع اجرا خطا میده


    var db = new dataclasses();
    var db1 = db.persons.select(c=>c);

    datatable table = new datatable();
    table = (datatable)db1;
    datagrid1.datasource=table;




    شاید بگین که همون db1 رو بزاری توی datasource جواب میده اینو میدونم ولی برای یه کاری میخوام تبدیل کنم به datatable بعد ازش استفاده کنم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: نحوه تبدیل نوع Iquryable یا Isingleresult به datatable

    یعنی کسی نیست جواب بده ؟ الان همه خوابن؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: نحوه تبدیل نوع Iquryable یا Isingleresult به datatable

    با سلام

    من به این صورت براتون نوشتم که شما هم عمل بکنید


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    using (LTSMyDataDataContext LTS = new LTSMyDataDataContext())
    {
    var query = from Col in LTS.tblCols
    select Col;

    this.dataGridView1.DataSource = ToDataTable(LTS, query).DefaultView; ;
    }
    }

    private DataTable ToDataTable(DataContext ctx, object query)
    {

    IDbCommand cmd = ctx.GetCommand(query as IQueryable);
    SqlDataAdapter dba = new SqlDataAdapter();
    dba.SelectCommand = (SqlCommand)cmd;
    DataTable dt = new DataTable();
    dba.Fill(dt);
    return dt;
    }


    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله mmd2009 : پنج شنبه 16 تیر 1390 در 06:51 صبح

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •