نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: وقتی یه متد به صورت protected override void تعریف میشه چه کاربردی داره؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    وقتی یه متد به صورت protected override void تعریف میشه چه کاربردی داره؟

    سلام
    وقتی یه متد به صورت protected override void تعریف میشه چه کاربردی داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: وقتی یه متد به صورت protected override void تعریف میشه چه کاربردی داره؟

    اینطور که به نظر میاد یک تابع چند ریختیه که از اون می شه در کلاس هایی که ازش ارث می برید استفاده کرد و خروجی هم نداره.
    بهتر بود اسم تابع رو هم می گفتید.

  3. #3

    نقل قول: وقتی یه متد به صورت protected override void تعریف میشه چه کاربردی داره؟

    تابعش بصورت زیر:
    protected override void OnClosed(EventArgs e)
    {
    mTimer.Stop();
    mTimer.Dispose();
    base.OnClosed(e);
    }

    استفاده از عبارت protected چه مزیتی داره؟یا در تابع زیر هم از اون استفاده شده

    protected void CalcSinusFunction_0(DataSource src, int idx)
    {
    for (int i = 0; i < src.Length; i++)
    {
    src.Samples[i].x = i;
    src.Samples[i].y = (float)(((float)200 * Math.Sin((idx + 1) * (i + 1.0) * 48 / src.Length)));
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: وقتی یه متد به صورت protected override void تعریف میشه چه کاربردی داره؟

    در مورد مثال اول میشه گفت با این دلیل هستش که بشه از کلاس های زیرین اون رو فراخونی کرد و در عین حال نشه از بیرون اون رو فراخونی کرد.
    در مورد مثال دوم هم میشه دلیل بالا رو آورد ولی بستگی به نوع کاربرد داره... (دقت کنید که در تابع دوم خروجی هم دارید!)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •