نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مرتب کردن اطلاعات گرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    Question مرتب کردن اطلاعات گرید ویو

    سلام دوستان.من میخوام با استفاده از خود گرید ویو اطلاعات داخلش را براساس ستون اول مرتب کنم. با SQL و لینکیو و ... که از orderby استفاده میشه را میدونم اما میخوام با استفاده از خود گریدویو این کار را انجام بدم(این هست اما پارامتراشا نمیدونم باید چی داد: gridveiw1.sort(?)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات گرید ویو

     ListSortDirection direction;

    direction = ListSortDirection.Descending;

    dataGridView1.Sort(dataGridView1.Columns[0], direction);

  3. #3

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات گرید ویو

    با عرض سلام و خسته نباشید
    ممنون می شم تیکه کدش هم محبت کنید بذارید خیلی از لطفا ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات گرید ویو

    آقا کد فوق برای من درست کار نمیکنه.چون ستون اول(که میخوام بر اساس اون باشه)ستون کده اما به صورت رشته ذخیره میشه.برا همین اگه اعداد(1و3و10و5و9) را داشته باشم به این صورت مرتب میکنه:1و10و3و5و9 که درست نیست(البته به صورت صعودی).کسی میدونه چطوری حلش کنم.تغییر نوع فیلد برام مشکله چون باید در پروژه کلی تغییر ایجاد کنم.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات گرید ویو

    با سلام

    با استفاده از CAST میتونید نوع ستون خودتون رو تغییر بدید بدون اینکه نیاز باشه ستون رو تو بانک اطلاعاتی تغییر بدید

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  6. #6

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات گرید ویو

    سلام کسی میدونه ردیف رو چطوری اضافه کنیم
    من از یک روش استفاده کرد که بعد از نمایش محتویات گرید یک بار دیگه ردیف میزنه که خیلی کنده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات گرید ویو

    با سلام دوتان عزیز
    این یک نمونه کد که در حالت عمومی بصورت صعودی یا نزولی بودن با یه ستون خاص میشه صورت رو انجام داد
     
    this.dataGridView1.Sort(this.dataGridView1.Columns["Name"],ListSortDirection.Ascending);

    لینک های زیر رو هم بررسی کنید خالی از لطف نیست
    لینک اول:http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms171608.aspx
    لینک دوم :http://www.codeproject.com/KB/grid/m...lumn_sort.aspx
    شاد باشین در امان خدا

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •