نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نشناختن یک Object در متد های Generic List ها

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    18

    نشناختن یک Object در متد های Generic List ها

    سلام
    با استفاده از دستور زیر اطلاعات یک لیست را از دیتابیس پر میکنم
    List<Book> MyBooks = BookOp.SelectAll();
    دقیقا یک Object با مشخصات دقیق که در لیست بالا موجود باشد دستی درست میکنم
    مثلا
    Book MyBook = new Book();
    set all property

    حالا وقتی میخوام ( MyBooks.Contain( MyBook یا ( MyBooks.Remove( MyBook کنم Objectی که دستی ساختم رو توی لیست پیدا نمیکنه
    مشکل کجاس ؟

  2. #2

    نقل قول: نشناختن یک Object در متد های Generic List ها

    MyBook رو به لیست Add کردی ؟

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: نشناختن یک Object در متد های Generic List ها

    مشکل اینجاست، که IComparer رو تو Customer محقق نکردید، و الآن Pointer اون آبجکت رو داره تو لیست میگرده که پیدا کنه که منطقا پیدا نمیکنه
    بیشتر اگه بخوای توضیح بدم
    یه کم میتونی در مورد نحوه Compare مطالعه هم کنی، خیلی بخش جالبیه
    مخصوصا تو کتاب C#‎ 4 in nutshell
    موفق باشی

  4. #4

    نقل قول: نشناختن یک Object در متد های Generic List ها

    سلام
    سوالم شاید یکم به این تاپیک بی ربط باشه
    من تو یه فرم generic درست کردم حالا میخام توی فرم دیگه از اون object استفاده کنم نمیشناسه. چه کنم؟

  5. #5

    نقل قول: نشناختن یک Object در متد های Generic List ها

    کمکککککککککککککک

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: نشناختن یک Object در متد های Generic List ها

    منظورت متغیره ، برای اینکه توی یه فرم دیگه شناخته بشه باید بصورت عمومی تعریف بشه در ضمن بهتر کدی که نوشتی همراه نوشته ات ارسال کنی تا دیگران بهتر کمک کنن

  7. #7

    نقل قول: نشناختن یک Object در متد های Generic List ها

    بصورت public هستش.
    یا من تو یه فرم تکس باکس دارم، تو فرم دیگه اونو نمیشناسه پابلیک هم هستش

  8. #8

    نقل قول: نشناختن یک Object در متد های Generic List ها

    help me PLZ

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •