نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عدم نمایش تصویر captcha

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    Question عدم نمایش تصویر captcha

    سلام.من یه کد captch رو روی دوتا سایت استفاده کردم.هاست این سایتها برای دو شرکت متفاوت هست.
    الان توی سایت اول تصویر رو نمایش نمی ده ولی توی سایت دوم نمایش می ده!!!
    درحالی که کد هردو یکسانه وکاملا مشابه.
    گفتم شاید تابع php_gd2.dll فعال نباشه.این کد رو گذاشتم.
    <?php if(extension_loaded('php_gd2.dll'))
    {echo "availble.";}
    else{ echo " not availble.";}

    ولی روی هردوتا هاست not availble. چاپ می شه.خواهش می کنم راهنمایی کنید.
    کمکم کنید!!!

  2. #2

    نقل قول: عدم نمایش تصویر captcha

    آدرس سایت ها؟

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    نقل قول: عدم نمایش تصویر captcha

    کد بالا رو به شکل زیر اصلاح کردم.
    <?php if(extension_loaded('gd'))
    {echo " availble.";}
    else{ echo " not availble.";}

    برای هردو سایت availble نمایش داده می شه.
    سایتی که تصویرش میاد
    ساتی که تصویرش نمیاد
    گفتم شاید مشکل از فونت باشه فونتش رو Arial کردم ولی فایده نداشت.

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    نقل قول: عدم نمایش تصویر captcha

    توی کد بالا ()phpinfo رو قراردادم اطلاعاتی که برای تابع gd چاپ می شه توی هردو سایت برابره .
    مشکل ازکجا می تونه باشه؟؟؟؟؟؟
    خواهش میکنم یکی کمک کنه؟

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    نقل قول: عدم نمایش تصویر captcha

    از یه کد دیگه استفاده کردم درست شد فکر می کنم مشکل از فونت بود چون این کد جدید فونت نداره.

  6. #6

    نقل قول: عدم نمایش تصویر captcha

    اتفاقا بنده میخواستم به احتمال مشکل فونت اشاره کنم، چون قبلا خودم به چنین مشکلی برخورد کرده بودم.
    ظاهرا بعضی سرورها یه مشکلی با فونتهای خارجی/ فونت های TTF دارن و باید بجاش از فونت های Built-in خود GD استفاده کرد. حالا نمیدونم علتش دقیقا چیه. آیا از نسخهء GD هست یا کمبود یه بخش دیگش (مثلا با ساپورت فونتهای خارجی کامپایل نشده) یا مشکل از جای دیگه هست.
    بنظرم عملی و مفید باشه که یک کد کپچای هوشمند بنویسیم که این امر رو تشخیص بده و بتونه بصورت خودکار بین دو روش سویچ کنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •