نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

  1. #1

    دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    سلام دوستان من دوتا سوال در مورد kylix sms دارم ممنونم جواب بدید
    1-میخواهم KylixSMS شارژ سیمكارتم با دست بیارم در یك edit نیشون بدم
    2- میخواهم شماره‌ی شارژم در یك edit بنویسم باد روی یك دكمه‌ كلیك كنم شارژ وارد موبایل بشه‌

  2. #2

    نقل قول: گرفت + وارد كردن شارژ سیم كارد با kylix SMS

    برای وارد کردن شارژ در گوشی باید از امکان ارسال دستور USSD ابزار KylixSMS استفاده کنید ، برای مثال در اینجا برای شارژ سیمکارت اپراتور همراه اول از دستور زیر استفاده میشه :
    *140*#NUMBER#

    * به جای NUMBER شماره ی رمز کارت قرار می گیره

    برای ارسال این دستور توسط KylixSMS می تونید به صورت زیر عمل کنید :
    KylixSMS.DialUSSD('*140*#1234567890#')

    وقتی دستوری برای اپراتور ارسال می کنید ( مثل دستور شارژ سیمکارت ) ، اپراتور جوابی برای شما ارسال میکنه ، وقتی جواب پیغام فرستاده شده توسط KylixSMS توسط اپراتور داده بشه ، رویداد OnNewUSSD این کامپوننت اجرا میشه ، توی این رویداد متغیری به نام Text وجود داره که متن رسیده از طرف اپراتور در این متغیر قرار داره
    در این رویداد شما دو امکان دارید ، اگر ارسال دستورات به پایان رسیده و نیازی به ارسال جواب برای اپراتور نیست می تونید با دستور زیر ارسال دستور رو به پایان برسونید :
    KylixSMS.EndUSSD()

    اما اگر نیاز دارید که برای اپراتور جوابی ارسال کنید ، می تونید از دستور زیر جواب رو برای اپراتوز بفرستید :
    KylixSMS.ReplyUSSD('Command');

    * به جای Command دستورات مورد نظرتون رو بنویسید

    میخواهم KylixSMS شارژ سیمكارتم با دست بیارم در یك edit نیشون بدم
    برای بدست آوردن میزان شارژ باید دستور مربوطه رو به اپراتور ارسال کنید و مقدار شارژ رو از متن جوابی که براتون ارسال میشه استخراج کنید ، یعنی ابتدا دستور رو با DialUSSD بفرستید ، و در رویداد OnNewUSSD مقدار شارژ رو از متغیر Text استخراج کنید

    توجه کنید که وقتی ارسال و دریافت پیام به پایان رسید ، باید با دستور زیر به کارتون پایان بدید :
    KylixSMS.EndUSSD()


    موفق باشید ...

  3. #3

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    سلام ممنو از رهنمیتون من این كد روی یك دكمه‌ نویشتم
    KylixSMS.DialUSSD('*133#');

    باد در رویداد كد زیر نویشتم On NewUssd
    balanc.Text:=Text;
    KylixSMS.EndUSSD();

    اما در edit1 هیچی نیشون نمیده‌ ایا این طور میشه‌ عمل كرد ؟

  4. #4

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    روش کار درسته ، مطمئنید که کد رو درست نوشتید ؟ همین کد ( #133* ) رو با گوشی امتحان کنید ، ببینید جوابی می گیرید ؟
    اگر جوابی ارسال بشه ، در رویداد OnNewUSSD متنش رو در متغیر Text می تونید بگیرید
    اگر کد درست هست ، ببینید مقدار برگشتی دستور DialUSSD چی هست ؟ اصلا به درستی ارسال میشه یا نه :

    if KylixSMS.DialUSSD('*133#') < 1 then
    KylixSMS.GetLastError(1)
    else
    ShowMessage('Successful');


    موفق باشید ...

  5. #5

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    باسلام من اینو هم تیست كردم پیغام successful داد ولی هیچی نیشون نداد در كد مربوط با onnew ussd
    memo1.text:=text;
    edit1.text:=text;
    showmessage(text);

  6. #6

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    اگر برنامه ی مثال خود KylixSMS رو دارید ، اون رو اجرا کنید و پیغام رو بفرستید ، ببینید جوابی دریافت میکنید یا خیر ، اگر جواب دریافت شد ، سورس مثال رو نگاه کنید و کدتون رو مثل همون بنویسید
    اگر باز هم جواب دریافت نشد ، اگر گوشیتون Nokia هست ، Connection Protocol رو روی Nokia FBus یا Nokia MBus تنظیم کنید و به گوشی وصل بشید ، شاید گوشیتون با دستورات AT مشکل داشته باشه

  7. #7

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    باسلام در خو نمونه‌ی kylix هم تیست مردم پیغام successful نیشون داد ولی من اومادم باجایو اون نویشتار در مسج پامیتر تیكست گرفتم
    showmessage(text); وقتی اجرا كردم با جای پیغام اوماد پیغامی داد نویشته‌ بود kylixsms demo...activex................
    در مورد Connection Protocol هم گۆشیمون با همون اول كانیكت میشه‌ ایا راهی مونداست تیست كنم

  8. #8

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    توی مثال KylixSMS وقتی جوابی از طرف اپراتور فرستاده میشه یک فرم باز میشه که متن پیام داخلش نوشته شده ، اون فرم باز نشد ؟
    اگر با مثال خود KylixSMS هم جوابی دریافت نکردید ، یا کدی که می نویسید مشکل داره یا مشکل از نحوه ی ارتباط هست و یا مشکل از گوشیه !!
    Protocol های ارتباط رو تغییر بدید یا با یک گوشی دیگه امتحان کنید ، من با گوشی Sony Ericson K800i تست کردم مشکلی نداشتم

    موفق باشید ...

  9. #9

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    سلام در دیموی kylix هم متن جوابی اپراطور نیشون نمیده‌ با جند موبایل هم تیست كردم نوحوه‌ی ایرطباتم با بلو توس هست یانی پورت بلوتوس

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    1- کامپوننت KylixSMS با اکثر گوشی ها جواب نمیده مخصوصا نوکیا و فقط با تعداد محدودی از گوشی های سونی جواب میده ، ( هرچند که در سایت سازنده آن گوشی هایی را که پشتیبانی می کند ، مشخص کرده ولی بازم 100 درصد نیست )

    2- بهتره از مودم Gsm استفاده کنی : ولی به شرطی که DTMF را پشتیبانی کنه تا بتونه با کدهای ارسالی کار کنه .

  11. #11

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    سلام میشه‌ بیهترین دزگای برای این كار پیش نیهاد كنید یانی همه‌ كارهای انجام بده‌ بیدون كوچكترین مشكیل با همرای قیمتش مودیلش ممنونم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    بستگی به نیاز شما داره ، اگه نیازی به پورت Com ندارید از مدلهای Usb خریداری نمایید که ارزان قیمت تر هم هستند . حدود قیمت مودم ها از 60 تا 150 هزارتومان است(البته مودم های چند پورت با قیمت بالاتر هم وجود داره )
    درضمن یادت باشه که حتما از کامپوننت KylixSMS نسخه کامل استفاده کنی.

  13. #13

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    سلام دوستان
    من با gsm مودم هم تست کردم ولی در OnNewUSSD چیزی نمی آید مشکل از کجاست؟؟؟
    می شود راهنمایی کنید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    من با gsm مودم هم تست کردم ولی در OnNewUSSD چیزی نمی آید مشکل از کجاست؟؟؟
    می شود راهنمایی کنید
    دوست عزیز اگر مطمئن هستید که برنامه تان درست کار میکند ، حتما مودم قابلیت کار با DTMF را ندارد . اگه خواستید برنامه تان را ارسال کنید تا من تست کنم

  15. #15

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi_S_T مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اگر مطمئن هستید که برنامه تان درست کار میکند ، حتما مودم قابلیت کار با DTMF را ندارد . اگه خواستید برنامه تان را ارسال کنید تا من تست کنم

    سلام
    من از دستورات زیر استفاده کردم

    KylixSMS.DialUSSD('*141*1#');


    و در On NewUssd هم کد

    ShowMessage(text);
    KylixSMS.EndUSSD();


    استفاده می کنم وقتی کلید f5 را در رویداد On NewUssd می گذارم اصلا به آنجا نمی رود مشکل کجاست؟

  16. #16

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    دوست عزیز اگر مطمئن هستید که برنامه تان درست کار میکند ، حتما مودم قابلیت کار با DTMF را ندارد . اگه خواستید برنامه تان را ارسال کنید تا من تست کنم
    تا اونجایی که بنده اطلاع دارم ، DTMF ارتباطی با USSD نداره !
    DTMF برای ارسال کلید در هنگام تماس هست ، ولی USSD یک ارتباط مستقیم بین سرویس دهنده و گوشی هست ، USSD توسط همه گوشیها پشتیبانی میشه ، شما اگر با خود گوشی می تونید دستورات رو ارسال و جواب رو دریافت کنید ، پس مشکلی در پیغام نیست ، باید مشکل رو در ارتباط کامپوننت با گوشی و اینکه این کامپوننت با گوشی شما سازگار هست یا نه پیدا کنید
    در راهنمای KylixSMS و در قسمت FAQs می تونید گوشیهایی که برای کار با این ابزار مناسب تر هستند رو ببینید

    موفق باشید ...

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    استاد عزیز Mahmood_N ،
    مطالب شما درست است اما ، من با چند مدل مودمی که کار کرده ام آنهایی که DTMF(شناسایی کلید) داشته اند ، براحتی با USSD جواب داده و آنهایی که DTMF نداشته ، به USSD هم جواب نمی داده.هر چند که به قول شما به هم ربطی نداره !

  18. #18

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    مطالب شما درست است اما ، من با چند مدل مودمی که کار کرده ام آنهایی که DTMF(شناسایی کلید) داشته اند ، براحتی با USSD جواب داده و آنهایی که DTMF نداشته ، به USSD هم جواب نمی داده.هر چند که به قول شما به هم ربطی نداره !
    اون موضوع احتمالا کاملا اتفاقی بوه ، چون DTMF از امکانات گوشی ( یا ابزار ارتباطی و خط تلفن ) هست ولی USSD از امکانات گوشی نیست ، بلکه یک پروتکل ارتباطی بین سرویس دهنده و کاربر هست و به امکانات ارتباطی بستگی داره ( درواقع از پروتکل های GSM محسوب میشه )
    اگر هر دو از امکانات گوشی بودند ، میشد اینطور احتمال داد که در برخی گوشیها نبود یکی ، روی کارایی دیگری تاثیر بزاره ولی اینطور نیست

  19. #19

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    من از GSM مودم مارک USB GSM GPRS modem V818 استفاده می کنم می شود من را راهنمایی کنید
    ضمیمه 72950

  20. #20

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    کسي از دوستان من را راهنمايي نمي کند؟؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    دوست عزیزم ، هرچند که دوستان در بحث های قبلی توضیحات کامل را دادن ، اما برای اینکه مشکل همه حل بشه ، من یک برنامه کوچک قرار میدم که هم میتونی برای تست کد شارژ و هم برای استفاده از نمونه کدهای آن راهنمایی بگیری.(این برنامه با مودم تست شده)

    USSD.rar

  22. #22

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi_S_T مشاهده تاپیک
    دوست عزیزم ، هرچند که دوستان در بحث های قبلی توضیحات کامل را دادن ، اما برای اینکه مشکل همه حل بشه ، من یک برنامه کوچک قرار میدم که هم میتونی برای تست کد شارژ و هم برای استفاده از نمونه کدهای آن راهنمایی بگیری.(این برنامه با مودم تست شده)

    USSD.rar
    با تشکر از فایل نمونه شما من فایل نمونه را استفاده کردم و با آن به مودم کانک شد و پیغام شارژ ر فرستادم و پیغام ارسال شارژ با موفقیت را هم داد اما جوابی برای اینکه شارژ چقدر است نیامد؟
    نمی دانم مشکل از کجاست
    ممنون می شوم راهنمایی کنید باید چی کار کنم و مشکل از کجاست.باتشکر از دوستان گرامی

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    من تا به حال با چنین مشکلاتی برخورد کردم (در صورت صحت عملکرد برنامه):
    - کد شارژ ارسال می شد ولی جواب نمی داد : مشکل از سیم کارت بود چون با سیم کارتی دیگر مشکل بر طرف شد و حتی یک زمانی همراه اول مشکل داشت ( با یک سیم کارت دیگه تست شود)
    - کد شارژ ارسال می شد ولی جواب نمی داد : مشکل از مودم بود چونکه با مودم دیگری دقیقا با همان مشخصات مودم ، به راحتی کد ارسال میشد. ( با یک مودم دیگه تست شود)
    - کد شارژ ارسال می شد ولی جواب نمی داد : آن مدل مودم با این امکان مشکل داشت.(هر چند که قبلا صحبت شد که ربطی به مودم ندارد)
    در ضمن خدمتتان عرض نمایم شاید این چند مشکل گفته شده و جواب آن هیچ دلیل منطقی نداشته باشه ولی برای من این چنین رفع مشکل شده ، پس لطفا دلیل نقض نیاورید.

  24. #24

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    سلام دوستان من سه‌ مودیوم دارم با هر سه‌ تاشون تیست كردم جواب نمیده‌ با سه‌ چهار تا مدیل موبایل هم تیست كردم ایا كسی نیست بدونه‌ مشكیل دقیقا چی هست دیگه‌ من از كالیكس نا امید شودم كامپوننت دیگه‌یی هست میقداری شارژ بگیرد

  25. #25

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi_S_T مشاهده تاپیک
    دوست عزیزم ، هرچند که دوستان در بحث های قبلی توضیحات کامل را دادن ، اما برای اینکه مشکل همه حل بشه ، من یک برنامه کوچک قرار میدم که هم میتونی برای تست کد شارژ و هم برای استفاده از نمونه کدهای آن راهنمایی بگیری.(این برنامه با مودم تست شده)

    USSD.rar
    سلام برنامه واسه من اصلا اجرا نشد ویندوز 7 دارم و مدل مودمم اینه: archos 3g g9 stick

    فقط برنامه ای میخوام که کدهای ussd رو اجرا کنه.
    ممنون

  26. #26

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    برنامه واسه من اصلا اجرا نشد ویندوز 7 دارم و مدل مودمم اینه: archos 3g g9 stick
    احتمالا شما فایل KylixSMS.ocx را در ویندوز رجیستر نکرده اید !؟

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    با سلام
    ماژول مودم چیه ؟

  28. #28

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    نقل قول نوشته شده توسط melika_1372 مشاهده تاپیک
    احتمالا شما فایل KylixSMS.ocx را در ویندوز رجیستر نکرده اید !؟
    ممنون از پاسختون این کار رو چه طور میشه کرد؟

  29. #29

    نقل قول: دریافت و وارد كردن شارژ سیم كارت با kylixSMS

    لطفا کمک کنید...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •