نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: فوری: کد برای رفرش شدن خودکار صفحه

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    Exclamation فوری: کد برای رفرش شدن خودکار صفحه

    سلام
    کد من اینه:
    <script>history.go(-1);</script>
    که با این کد، برمی گرده به صفحه مثلا a.php
    حالا توی صفحه a.php یه شرطی دارم که برای اینکه اون شرط برقرار بشه و کدهام اجرا بشه
    باید صفحه رفرش بشه
    یعنی به محض اینکه وارد صفحه A.php شد، صفحه به طور خودکار رفرش بشه
    از چه کدی باید استفاده کنم؟؟
    از window.document.location استفاده کردم ولی کار نکرد.

  2. #2

    نقل قول: فوری: کد برای رفرش شدن خودکار صفحه

    از این کد جاوااسکریپت استفاده کن

    کد HTML:
    window.location.reload()

  3. #3

    نقل قول: فوری: کد برای رفرش شدن خودکار صفحه

    بر طور کل برای عوض کردن صفحه ای که توش هستین میتونید از اسکریپت زیر استفاده کنید
    window.location='Page.php'

    برای رفرش کردن صفحه هم میتونید همین رو توی صفحه A.php بزارید
    window.location='A.php'

  4. #4

    نقل قول: فوری: کد برای رفرش شدن خودکار صفحه

    با سلام، همه روشهایی که دوستان گفتن درسته ولی باید به یک نکته دقت کنید و اون اینکه اگه این کد رو توی صفحه بگذارین، مرتباً به محض نمایش صفحه، دوباره صفحه Refresh میشه. برای رفع این مشکل، باید ابتدا توسط PHP چک کنید و ببینید که از صفحه دیگری وارد صفحه شدین یا اینکه این صفحه، Refresh شده همون صفحه قبلی هست. برای این کار هم کد زیر رو استفاده کنید:

    <?php
    if($_SERVER['HTTP_REFERER']!='')
    {
    ?>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    window.location.reload();
    </script>
    <?php
    }
    ?>

    اینطوری وقتی صفحه Refresh میشه، چون Referer وجود نداره، دیگه کد JS به صفحه اضافه نمیشه که دوباره صفحه Refresh بشه.
    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: فوری: کد برای رفرش شدن خودکار صفحه

    در این کد شما می تونید برای رفرش شدن به صفحه مربوط ثانیه بگذارید :


    echo'بعد از 3 ثانیه به صفحه ایندکس هدایت می شه

    <meta http-equiv="refresh" content="3;url=index.php" />
    ';

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    نقل قول: فوری: کد برای رفرش شدن خودکار صفحه

    با سلام، همه روشهایی که دوستان گفتن درسته ولی باید به یک نکته دقت کنید و اون اینکه اگه این کد رو توی صفحه بگذارین، مرتباً به محض نمایش صفحه، دوباره صفحه Refresh میشه. برای رفع این مشکل، باید ابتدا توسط PHP چک کنید و ببینید که از صفحه دیگری وارد صفحه شدین یا اینکه این صفحه، Refresh شده همون صفحه قبلی هست. برای این کار هم کد زیر رو استفاده کنید:
    <?php
    if($_SERVER['HTTP_REFERER']!='')
    {
    ?>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    window.location.reload();
    </script>
    <?php
    }
    ?>




    اینطوری وقتی صفحه Refresh میشه، چون Referer وجود نداره، دیگه کد JS به صفحه اضافه نمیشه که دوباره صفحه Refresh بشه.
    درست شد !
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله .fatemeh : جمعه 24 تیر 1390 در 22:11 عصر

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    نقل قول: فوری: کد برای رفرش شدن خودکار صفحه

    من این کد رو روی یه سیستم دیگه اجرا کردم، ولی جواب نداد
    روی هاست هم کار نمی کنه
    چرا؟؟!!

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    نقل قول: فوری: کد برای رفرش شدن خودکار صفحه

    کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟؟

  9. #9

    نقل قول: فوری: کد برای رفرش شدن خودکار صفحه

    این کد <script>history.go(-1);</script> باعث میشه که مرورگر بک کنه ولی وقتی مرورگر بک میکنه اطلاعات قدیمی رو نشون میده که با رفرش درست میشه اگر هدف شما از رفرش کردن رفع این مشکله میتونید از روش های دیگه برای بک کردن استفاده کنید به عنوان مثال همون اول که کاربر از صفحه a.php میره به صفحه که کد <script>history.go(-1);</script> رو داره توی a.php اون دکمه یا لینکی که کاربر رو انتقال میده رو تبدیل به سابمیت کنید و یک hidden با value نام صفحه بهش بدید توی صفحه ای که قراره دکمه بک توش باشه اول مقدار رو بگیرید بعد بذارید توی یک لینک کدش به صورت زیر میشه:
    صفحه a.php:

    کد HTML:
    <script language="javascript">
    function nextpage()
    {
    	frmNextPage.submit()
    	}
    </script>
    
    <form action="new.php" method="post" name="frmNextPage">
    <input type="hidden" name="PageName" value="a.php" />
    <a href="#" onclick="nextpage()">Next Page</a>
    </form>
    این هم مثلا صفحه new.php همون صفحه ای که back داره:

    <?php
    $LastPageName=$_POST['PageName'];
    echo "<a href=\"$LastPageName\">back</a>";
    echo "<br>or<br>";
    echo "<a href=\"$LastPageName\"><input type=\"button\" value=\"back\" /></a>";
    ?>

  10. #10

    نقل قول: فوری: کد برای رفرش شدن خودکار صفحه

    <?php
    setcookie('refresh', '0');
    ?>
    <html>
    <head>
    <script>
    function p1() {
    if(document.cookie.indexOf('refresh=1')!=-1) {
    document.cookie='refresh=0; path=/';
    alert('Refreshing...');
    location.reload();
    }
    }
    </script>
    </head>
    <body onload="p1();">
    Page 1
    </body>
    </html>



    <html>
    <head>
    <script>
    function p2() {
    document.cookie='refresh=1; path=/';
    history.go(-1);
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    Page 2<br>
    <button onclick="p2();">go back and refresh</button>
    </body>
    </html>

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    نقل قول: فوری: کد برای رفرش شدن خودکار صفحه

    من کد ورود به سایتم رو می خوام یه چیزی شبیه به ورود همین انجمن باشه
    که اول فرم ورود نشون داده می شه و بعد از اینکه کاربر وارد شد، خوش آمدید و خروج نمایش داده می شه
    و بعد از زدن خروج باز فرم ورود
    اینطوری نوشتم:
    بعد از اینکه کاربر از یک صفحه داخل سایت یوزر و پسورد رو وارد می کنه داخل صفحه login هویت کاربر چک می شه و بعد به طور اتوماتیک با history.go به همون صفحه ای که بوده برمی گرده
    حالا وقتی به همون صفحه برمی گرده باید صفحه رفرش بشه تا نام کاربر بالای صفحه نمایش داده بشه

  12. #12

    نقل قول: فوری: کد برای رفرش شدن خودکار صفحه

    استفاده از history برای اینطور کارها غیرضروری و غیراصولی است.
    شما باید آدرسی رو که کاربر قبلا توش بوده جایی ذخیره کنید، مثلا در یک سشن یا در کوکی، و بعد از لاگین با استفاده از اون مقدار، کاربر رو به صفحهء اولیه برگردونید.

  13. #13

    نقل قول: فوری: کد برای رفرش شدن خودکار صفحه

    دوست گرامی، نکته در اینه که این انجمن یا سایر انجمنها، همون صفحه رو Refresh نمیکنند بلکه یک صفحه واسط برای خوش آمدگویی و... وجود داره که بعد از نمایش پیغام، شما رو به صفحه اصلی Redirect میکنه. برای Redirect هم میتونید از روشهای مختلفی مثل تگ متا، کد JS یا تابع header در PHP استفاده کنید. موفق باشید.

  14. #14

    نقل قول: فوری: کد برای رفرش شدن خودکار صفحه

    با سلام یه کد انتقال صفحه برای لوکس بلاگ میخوام که صفحه بعد از ویرایش قالب هی رفرش نشه باتشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •