نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: غیر فعال کردن موس و کیبورد

  1. #1

    Question غیر فعال کردن موس و کیبورد

    میشه برنامه ای نوشت که موس و کیبورد قفل بشه فقط کلیک چپ موس کار کنه؟

  2. #2

    نقل قول: غیر فعال کردن موس و کیبورد

    با توابع Api میشه اینکارو کرد.

    تابع SetCursorPos یه مختصات ازت می گیره و موس رو به اون جا منتقل می کنه که اگه توی یه تایمر اجرا بشه میتونه موس رو همونجا نگه داره و از طریق KeyAscii و KeyCode هم میشه کی بورد رو قفل کرد.
    آخرین ویرایش به وسیله MP.C-Writer : یک شنبه 26 تیر 1390 در 11:16 صبح

  3. #3

    نقل قول: غیر فعال کردن موس و کیبورد

    راستش من از کیبورد چند کلید ترکیبی زیر رو خواستم غیر فعال کنم :

    Alt+Ctrl+Delete
    Alt+Tab
    Ctrl+Esc
    Alt+F4
    Win Key


    2 تا از کلید ها رو تونستم غیر فعال کنم اما باقیش رو نتونستم ، برای همین مجبورم کیبورد رو غیر فعال کنم.
    اگه میشه برای راهی که گفتین یه مثال بزنید.
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: غیر فعال کردن موس و کیبورد

    تابع BlockInput
    یک تابع برای از کار انداختن موس و کیبورد هست.

    Private Declare Function BlockInput Lib "user32" (ByVal fBlock As Long) As Long
    Private Declare Sub Sleep Lib "kernel32" (ByVal dwMilliseconds As Long)
    Private Sub Form_Activate()
    DoEvents
    'block the mouse and keyboard input
    BlockInput True
    'wait 10 seconds before unblocking it
    Sleep 10000
    'unblock the mouse and keyboard input
    BlockInput False
    End Sub

  5. #5

    نقل قول: غیر فعال کردن موس و کیبورد

    الان در روش بالا کلید های ترکیبی Ctrl+Alt+Delete در سرویس پک 3 کار می کنه!
    اگه بخوام فقط موس کار کنه و کیبورد از کار بیوفته باید چکار کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: غیر فعال کردن موس و کیبورد

    الان در روش بالا کلید های ترکیبی Ctrl+Alt+Delete در سرویس پک 3 کار می کنه!
    تو همه ویندوزها همینه ، باید کد رو تو یه تایمر با دقت بالا گذاشت.

    اگه بخوام فقط موس کار کنه و کیبورد از کار بیوفته باید چکار کنم؟
    باید از این کد استفاده کنی:(البته من تست نکردم)
    Shell "rundll32 keyboard,disable"


    و برای فعال سازی اون:

    Shell "rundll32 keyboard,enable"


    برای فعال و غیر فعال کردن موس هم کدهای زیر پیشنهاد شده:

    Shell "rundll32 mouse,disable"
    Shell "rundll32 mouse,enable"

    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 12 شهریور 1394 در 16:07 عصر

  7. #7

    نقل قول: غیر فعال کردن موس و کیبورد

    نقل قول نوشته شده توسط M.T.P مشاهده تاپیک
    تو همه ویندوزها همینه ، باید کد رو تو یه تایمر با دقت بالا گذاشت.


    باید از این کد استفاده کنی:(البته من تست نکردم)
    Shell "rundll32 keyboard,disable"


    و برای فعال سازی اون:

    Shell "rundll32 keyboard,enable"


    برای فعال و غیر فعال کردن موس هم کدهای زیر پیشنهاد شده:

    Shell "rundll32 mouse,disable"
    Shell "rundll32 mouse,enable"

    سلام علیکم
    احتمالا" مربوط به نسخه های قبلی ویندوز است چون خطا میدهد؛

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  8. #8

    نقل قول: غیر فعال کردن موس و کیبورد

    برای از کار انداختن موس یا صفحه کلید همونطور که گفته شد از تابع BlockInput استفاده میشه که کلا موس و صفحه کلید رو غیر فعال میکنه ، برای از کار انداختن بخشی از موس یا کی برد ( مثلا از کار انداختن کلیک راست یا ... ) در سطح ویندوز باید پیغام های مرتبط با اون عملیات رو هوک کنید .

  9. #9

    نقل قول: غیر فعال کردن موس و کیبورد

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    برای از کار انداختن موس یا صفحه کلید همونطور که گفته شد از تابع BlockInput استفاده میشه که کلا موس و صفحه کلید رو غیر فعال میکنه ، برای از کار انداختن بخشی از موس یا کی برد ( مثلا از کار انداختن کلیک راست یا ... ) در سطح ویندوز باید پیغام های مرتبط با اون عملیات رو هوک کنید .
    اگه میشه بیشتر توضیح بدین.
    ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: غیر فعال کردن موس و کیبورد

    سلام چون معمولا از wizard در C#‎ استفاده میکنیم این کار خیلی سخته روش بهتر اینه که یک تکه کد به زبان ماشین یا اسمبلی بنویسی ویا در C#‎ از حالت ویزارد استفاده نکنی و همه چیز و خودت تعریف کنی

  11. #11

    نقل قول: غیر فعال کردن موس و کیبورد

    نقل قول نوشته شده توسط reader78944 مشاهده تاپیک
    کار کرد این کد ها به نوع ویندوز بستگی داره؟؟؟
    سلام

    این پارامترها از ویندوز XP کاربردی ندارند، هم میتوان با apiی BlockInput صفحه کلید و موس ( هردو ) را غیرفعال کرد و یا برای بلاک کردن یکی از این دوتا ورودی های اونها رو هوک و بلاک کنیم

    موفق و موید باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •