نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اضافه کردن فیلد به صورت اتوماتیک

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    23

    Lightbulb اضافه کردن فیلد به صورت اتوماتیک

    سلام دوستان
    من یک برنامه دارم که کاربر میتونه برای یک فعالیت چند هدف تعریف کنه ومی خواهم این کار رو با اجاکس یا جاوا اسکریپت بکنم که جالب بشه
    می خواهم یک عکس کنار آن گروه از تکس فیلدها بذارم وکاربربا کلیک روی ان عکس ان گروه از فیلدها تکراری براش باز یشه ولی برای چند تا فیلد چیزیی تو اینترنت پیدا نکردم لطفا کمک کنید اینم عکس از صفحه برای اینکه بهتر متوجه بشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن فیلد به صورت اتوماتیک

    من که نفهمیدم میخوای چیکار کنی پ خ کن منظورت رو تا ج.اب رو اینجا بزارم
    منظورت اینه که میخوای با اون علامت + فیلد اضافه کنه؟
    اگر منظورت اونه میتونه از for کمک بگیری

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    23

    نقل قول: اضافه کردن فیلد به صورت اتوماتیک

    بله من می خواهم با ان + چند تا فیلد در هر مرحله کلیک کردن اضافه کنم
    خودم ان شکل بالا رو که می بینی برای حالتی که یک فیلد اضافه کنه رو درست کردم حالا برای چند تا فیلدش رو موندم

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    23

    نقل قول: اضافه کردن فیلد به صورت اتوماتیک

    سلام دوستان این کد رو خودم پیدا کردم ولی تمام فیلدها رو با یک نام میسازه من می خواهم نامشون هم منحصر به فرد باشه
    کسی می توانه این کدرو برام تغییر بده یا کدی با این مشخصات بران بذاره؟



  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    23

    نقل قول: اضافه کردن فیلد به صورت اتوماتیک

    کد HTML:
    html> <head> <title></title> <script language="javascript"> fields = 0; function addInput() { if (fields != 10) { document.getElementById('text').innerHTML += "<br>Title: <input type='text' name='title' /><br />Name: <input type='text' name='name' /><br />Copy:   <input type='text' name='copy' /><br>"; fields += 1; } else { document.getElementById('text').innerHTML += "<br />Only  10 data entries allowed."; document.form.add.disabled=true; } }  field =  0; function addErase() { if (field != 1) {  document.getElementById('erase').innerHTML += "<input type='button' onclick='reset()' value='Reset fields' />"; field += 1; } else { } } </script> </head> <body> <form name="form" action="form.php" method="post"> Title: <input type="text" name="title" /> <br />Name: <input type="text" name="name" /> <br />Copy: <input type="text" name="copy" /> <p> <div id="text">  </div> </p> <p> <input type="button" onclick="addInput(),addErase()" name="add" value="Add input field" /> </p>   <br /> <input type="submit" value="Submit" /> <div id="erase">  </div> </form> </body> </html

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •