نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ستون های دلخواه و متغیر در fast report

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    Question ستون های دلخواه و متغیر در fast report

    سلام به همه دوستان

    من میخوام توی گزارشاتی که با fast report تهیه میکنم کاربر بتونه از قبل انتخاب کنه که چه ستونهایی رو نیاز داره و چه ستونهایی رو نیاز نداره ودر واقع تیک بزنه.بعد من از روی این ستونها گزارش مورد نظر رو نمایش بدم.اینو هم بگم که گزارش من شامل Table هست.یعنی خط کشی شده.حالا اگه کسی با fast report کار کرده به من بگه که چگونه این ترتیب رو فراهم کنم.مرسی

    با تشکر پیشاپیش و فراوان از همه
    آخرین ویرایش به وسیله mehrdad_shahian : پنج شنبه 30 تیر 1390 در 12:18 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    نقل قول: ستون های دلخواه و متغیر در fast repor

    کدشو رو نوشتم.اگه کسی مشکلی داشت بگه
    ابتدا شی Report از toolbox به پروژه اضافه میکنی و گزارشت رو طراحی میکنی .بعد از اینکه گزارشت رو طراحی کردی این کد رو تو رویداد کلیک button رو صفحت قرار میدی.

                FastReport.Table.TableCell tc1 = (FastReport.Table.TableCell)report1.FindObject("Ce  ll2");
    FastReport.Table.TableCell t = (FastReport.Table.TableCell)report1.FindObject("Ce ll5");
    t.Visible = false;
    tc1.Visible = false;
    report1.Show();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    نقل قول: ستون های دلخواه و متغیر در fast repor

    سلام
    من به یه مشکلی برخوردم و اینه که وقتی یه سلول رو پنهان میکنم،سلول بقلی که میاد جای سلول پنهان شده میشینه،تغیر طول میده و اندازه سلولی میشه که پنهان شده.نمیدونم با این مشکل دیگه چه کنم.اگه کسی با fast report کار کرده لطف کنه منو راهنمایی کنه.منونش میشم

    با تشکر پیشاپیش

  4. #4

    نقل قول: ستون های دلخواه و متغیر در fast repor

    آقا کسی به این مشکل برنخورده؟

تاپیک های مشابه

  1. ارسال متغیر در fast report.net
    نوشته شده توسط farghabil در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1392, 22:43 عصر
  2. ارسال متغیر در fast report.net
    نوشته شده توسط farghabil در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1392, 20:27 عصر
  3. مشکل با رویداد های اشیا در Fast Report
    نوشته شده توسط AliReza Vafakhah در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1391, 07:16 صبح
  4. سوال: ستون هاي متغير در fast reaport
    نوشته شده توسط rezaee_en در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آذر 1389, 19:48 عصر
  5. ساخت گزارش با ستون های متغیر در crystal report
    نوشته شده توسط niloo17 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 تیر 1389, 12:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •