نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: رفرش کردن datagrid view

  1. #1

    Post رفرش کردن datagrid view

    چه طور میتونم وقتی یه اطلاعاتی که ثبت میکنم در بانکی که به datagridview وصل هست رو همون لحظه نشون بدم،آخه باید از فرم ثبتم خارج شم و دوباره وارد شم تارکورد جدیدی که وارد کردم رو نشون بده؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: رفرش کردن datagrid view

    چجوری DGV رو پر می کنی ؟ همون جوری هم رفرش کن!!!
    __________________________________________________ _________________________________
    DGV:Data grid view

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار masoud_tamizy
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    128

    نقل قول: رفرش کردن datagrid view

    نقل قول نوشته شده توسط Farshid007 مشاهده تاپیک
    چجوری DGV رو پر می کنی ؟ همون جوری هم رفرش کن!!!
    __________________________________________________ _________________________________
    DGV:Data grid view
    لطفا یک نمونه کد برای پرکردن گریدویو بگذارید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    فعلاً #C
    پست
    444

    نقل قول: رفرش کردن datagrid view

    من هم دقیقا همین مشکل را دارم و یچ کس جواب درستی تا این لحظه نداده من کدها را به صورت زیر نوشتم
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=AVA-353311EF9CB;Initial Catalog=navad;Integrated Security=True");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();



    این کدها را در Form1_Load نوشتم برای نمایش اطلاعات جدول student در datagridvew
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "Select * From student";
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd);
    DataSet ds = new DataSet();
    con.Open();
    da.Fill(ds, "student");
    dataGridView1.DataBindings.Add("DataSource", ds, "student");
    con.Close();
    با این حال مشکل رفرش datagridvew حل نشده و همچنان بعد از ذخیره و حذف باید فرم را ببندم و باز کنم تا تغییرات را مشاهده کنم.لطفا راهنمایی کنید مشکل کار کجاست؟

  5. #5

    نقل قول: رفرش کردن datagrid view

    نقل قول نوشته شده توسط saeed razaee مشاهده تاپیک
    من هم دقیقا همین مشکل را دارم و یچ کس جواب درستی تا این لحظه نداده من کدها را به صورت زیر نوشتم
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=AVA-353311EF9CB;Initial Catalog=navad;Integrated Security=True");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();



    این کدها را در Form1_Load نوشتم برای نمایش اطلاعات جدول student در datagridvew
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "Select * From student";
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd);
    DataSet ds = new DataSet();
    con.Open();
    da.Fill(ds, "student");
    dataGridView1.DataBindings.Add("DataSource", ds, "student");
    con.Close();
    با این حال مشکل رفرش datagridvew حل نشده و همچنان بعد از ذخیره و حذف باید فرم را ببندم و باز کنم تا تغییرات را مشاهده کنم.لطفا راهنمایی کنید مشکل کار کجاست؟

    سلام
    بعد از متدی که کار روی بانک داده انجام داد(حذف یا ویرایش) و باید رفرش انجام بشه بنویس :


    Form1_Load(null,null)


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: رفرش کردن datagrid view

    چه خبره بابا؟؟؟
                DataTable DT = new DataTable();
    SqlDataAdapter DA = new SqlDataAdapter("select * From Table1", objSQLConnection);
    DA.Fill(DT);
    DataGridView.DataSource = DT;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: رفرش کردن datagrid view

    نقل قول نوشته شده توسط quantomquery مشاهده تاپیک
    سلام
    بعد از متدی که کار روی بانک داده انجام داد(حذف یا ویرایش) و باید رفرش انجام بشه بنویس :


    Form1_Load(null,null)

    چرا null
    Form1_Load(sender, e);

  8. #8

    نقل قول: رفرش کردن datagrid view

    چون هیچ استفاده ای ازش نمیکنه و لازم نداره که اون پارامتر ها رو بفرسته

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: رفرش کردن datagrid view

    حالا ما یه شوخی کردیم تو زیاد جدی نگیر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •