نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سفارشی کردن DataGridView

  1. #1

    Question سفارشی کردن DataGridView

    با عرض سلام خدمت دوستان .
    من توی برنامه ام یک DataGridView دارم که دارای ستون های ردیف،شرح،تاریخ،مبلغ هستش. حالا اولا می خوام ردیف به صورت اتوماتیک از شماره یک پر بشه و به ترتیب ردیف هایی که اضافه میشه خودش ردیف رو پر کنه و در ضمن می خوام واسه رفتن به Cells بعدی ، کلید Enter باشه و وقتی رسید به Cell آخری و کلید Enter خورد ردیف جدید ایجاد کنه .
    در حال حاضر وقتی کلید Enter رو میزنم به جای اینکه بره Cells بعدی میره ردیف بعدی در صورتیکه قبلا گفتم می خوام با کلید Enter بره Cells بعدی .
    ممنون میشم کمک کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار aliburnout
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    گنبد
    سن
    37
    پست
    47

    نقل قول: سفارشی کردن DataGridView

    سلام
    برای سوال دوم داخل رویداد KeyDown گرید این کد رو بنویس


    private void dataGridView1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyData == Keys.Enter)
    {
    e.Handled = true;
    SendKeys.Send("{TAB}");
    }
    }


  3. #3

    نقل قول: سفارشی کردن DataGridView

    دوست عزیز ممنون که جواب دادین . ولی این کد رو خودم قبلا گذاشته بودم . وقتی دارید توی یک سلول دیتاگرید تایپ می کنید و کلید Enter رو می زنید به سلول بعدی نمیره و میره سلول متناظر ردیف بعد . من می خوام وقتی توی یک سلول دیتا گرید تایپ کردم و کلید Enter زده شد بره سلول بعد همان ردیف نه سلول ردیف بعدی متناظرش . واسه این کار باید چیکار کنم؟
    در ضمن اون مورد ردیف اتوماتیک زدن هم خودم هر چه تلاش کردم به نتیجه ای نرسیدم .ممنون میشم دوستان کمک کنند.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: سفارشی کردن DataGridView

    سلام
    شما می تونین یک گراید سفارشی واسه خودتون بسازین و کلید اینتر رو او نجوری که دوست دارین بسازین مثل این نمونه

    publicclassMyDataGridView : DataGridView
    {
    protectedoverridebool ProcessDialogKey(Keys keyData)
    {
    if (keyData == Keys.Enter)
    {
    DataGridViewCell cell = CurrentCell;
    base.ProcessDialogKey(keyData);
    CurrentCell = Rows[cell.RowIndex].Cells[cell.ColumnIndex + 1];
    returntrue;

    }
    returnbase.ProcessDialogKey(keyData);
    }



  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: سفارشی کردن DataGridView

    واسه پر کردن ردیف می تونین توی رویداد ایجاد ردیف تعداد ردیف های جدول رو بگیرین و واسه ستون ردیف ست کنین

  6. #6

    نقل قول: سفارشی کردن DataGridView

    دوست عزیز ممنون از اینکه کمک کردین. ببخشید من زیاد هنوز حرفه ای نشدم تو برنامه نویسی. میشه بگید من DataGridview که تو فرمم دارم رو چجوری به این کلاس نسبت بدم و یا چجوری باید از این کلاس استفاده کنم؟
    واسه اون ردیف هم میتونید نمونه کد بگذارید؟
    ممنون میشم.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار amireto
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    سرزمین جاودان ایران - آمل
    سن
    41
    پست
    67

    نقل قول: سفارشی کردن DataGridView

    سلام دوست عزيز
    اگر جستجو ميكردي سريعتر نتيجه مي گرفتي. قبلا به اين سوالات پاسخ داده شده
    در پست زير من جواب اين سوال رو دادم همراه با مثال(مثال در صفحه بعد)
    در ضمن در ان تايبك مي تونيد مطالب زيادي در مورد datagridview پيدا كنيد
    https://barnamenevis.org/showthread.p...id-View/page11

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •