نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مدیریت خطاها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen_metn
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    356

    مدیریت خطاها

    سلام
    من بوسیله فایل Global.asax و در قسمتApplication_Error کدی رو قرار دادم تا در صورت بروز خطا در برنامه به یک صفحه مشخص منتقل شود.

    Response.Redirect("ErrorPage.aspx")

    ولی این کد درست عمل نمی کند. مثلا من به صورت عمدی در رویداد ان کلیک یک دکمه کد زیر را قرار دادم ک

    Dim s As Integer = Convert.ToInt16("DDD")

    که خطا دارد ولی به جای نشان دادن صفحه تعیین شده خود خطا را نشان می دهد.
    مشکل از کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen_metn
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    356

    نقل قول: مدیریت خطاها

    هیچ کس نمی تواند کمک کند؟

  3. #3

    نقل قول: مدیریت خطاها

    دوست عزیز اگه درست متوجه شده باشم کاری که شما کردید تست درستی نیست و این خطا به هنگام load صفحه اتفاق می افته و برای همین به صفحه مورد نظر نمیره.
    برای تست بیا و یه textBox بذار و یه متغییر int تعریف کن و توی اجرای برنامه مقدار کاراکتر وارد کن و اون وقت ببین پاس داده میشه یا نه.
    منظورم اینه که بذار خطا از طرف کاربر باشه نه برنامه نویس

  4. #4

    نقل قول: مدیریت خطاها

    لين هاي زير نگاه كن شايد كمكت كنه
    لينك 1
    لينك 2
    لينك 3

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen_metn
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    356

    نقل قول: مدیریت خطاها

    نقل قول نوشته شده توسط B@H@2R مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اگه درست متوجه شده باشم کاری که شما کردید تست درستی نیست و این خطا به هنگام load صفحه اتفاق می افته و برای همین به صفحه مورد نظر نمیره.
    برای تست بیا و یه textBox بذار و یه متغییر int تعریف کن و توی اجرای برنامه مقدار کاراکتر وارد کن و اون وقت ببین پاس داده میشه یا نه.
    منظورم اینه که بذار خطا از طرف کاربر باشه نه برنامه نویس
    سلام ممنون از توجه اتان
    دوست عزیز این خطا در لود ایجاد نمی شود و با کلیلک یک دکمه ایجاد می شود
    لطفا کمک کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Javad.Kashi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    355

    نقل قول: مدیریت خطاها

    سلام
    احتمال بنده اینه که سیستم شما در Local host اجرا می شه و چون مقدار پیش فرض در Custom Error برابر RemoteOnly است پس شما خطای سیستم را مشاهده می کنید.حالا باید در Web.config حالت CustomError را از RemoteOnly به On ( یعنی هم Local و هم Remote) تغییر دهید.مثال:

    <customErrors mode ="On" defaultRedirect="~/Error.aspx">
    <error statusCode="403" redirect="~/Error.aspx?status=403"/>
    <error statusCode="404" redirect="~/Error.aspx?status=404"/>
    </customErrors>


    یا علی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen_metn
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    356

    نقل قول: مدیریت خطاها

    لطفا یک نفر راهنمایی بکند
    تمام این کار ها رو انجام دادم
    ولی نشد

  8. #8

    نقل قول: مدیریت خطاها

    سلام.
    اول یه BreakPoint بزار ببین اصلا برنامه وارد قسمت Application_Error میشه یا نه.
    بعد یه پروژه ساده درست کن ببین با اونم این مشکلو داری یا نه و اگه اونم مشکل داشت پروژت رو بزار اینجا. چون من الان قیقا همین کدا رو تست کردم و مشکلی نداشت

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohsen_metn
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    356

    نقل قول: مدیریت خطاها

    نقل قول نوشته شده توسط karaji333 مشاهده تاپیک
    سلام.
    اول یه BreakPoint بزار ببین اصلا برنامه وارد قسمت Application_Error میشه یا نه.
    بعد یه پروژه ساده درست کن ببین با اونم این مشکلو داری یا نه و اگه اونم مشکل داشت پروژت رو بزار اینجا. چون من الان قیقا همین کدا رو تست کردم و مشکلی نداشت

    سلام
    بریک پوینت هم گذاشتم.اگر به یک صفحه ای که وجو ندارد لینک بده وارد قسمت اپلیکیشن ارور می شود ولی در زمانی میخواهم مثلا یک استرینگ غیر عددی را به عدد تبدیل کنم وارد اپلیکیشن اررور نمی شود

  10. #10

    نقل قول: مدیریت خطاها

    سلام
    احتمالا شما واسه اجرای پروژه هر بار دارید اونو دیباگ میکنید (توسط دکمه Play یا F5) که در این صورت اگه برنامه تو یه خط به Error بخوره اون رو به شما نشون میده که البته با زدن F11 اجرای کدای شما باید ادامه پیدا کنه و وارد کدای Application_Error بشید. یا میتونید صفحه رو دیباگ نکنید و واسه اجرا رو صفحه مورد نظر تو سولوشن کلیک راست کنید و ViewInBrowser رو بزنید. (البته اینا در صورتیه که این مشکل تو Vs باشه)
    تو حالت دیباگ



    بعد از زدن F11 یا اجرا توسط ViewInBrowser


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •