نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تعریف Function با پارامتر اختیاری

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    تعریف Function با پارامتر اختیاری

    سلام دوستان من یک پروژه جدید باز کردم و این کد رو داخلش نوشتم:

            public void ExampleClass(string name = "Default name")
    {

    }

    اما خطای زیر رو میده علت چیه؟؟؟؟

    Error 1 Default parameter specifiers are not permitted

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: تعریف Function با پارامتر اختیاری

    مگه تو C#‎ هم می شه پارامتر اختیاری تعریف کرد؟!

  3. #3
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: تعریف Function با پارامتر اختیاری

    احتمالاً از نسخه 4 زبان #C استفاده نمی کنید!

    برای حل این مشکل به صورت زیر عمل کنید:


    public void ExampleMethod()
    {
    ExampleMethod("Default Name");
    }
    public void ExampleMethod(string Name)
    {
    //TODO:
    }
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    نقل قول: تعریف Function با پارامتر اختیاری

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    احتمالاً از نسخه 4 زبان #C استفاده نمی کنید!

    برای حل این مشکل به صورت زیر عمل کنید:


    public void ExampleMethod()
    {
    ExampleMethod("Default Name");
    }
    public void ExampleMethod(string Name)
    {
    //TODO:
    }

    دوست عزیزی این روشی که شما گفتید Overload هست و برای توابع ایستا مثل تابع زیر که من نوشتم جواب نمیده.یا شاید من بلد نیستم

           public static string ExampleMethod(string Name)
    {

    }
    آخرین ویرایش به وسیله navidkhalilian : شنبه 01 مرداد 1390 در 15:55 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    نقل قول: تعریف Function با پارامتر اختیاری

    نقل قول نوشته شده توسط mehran_sh_t مشاهده تاپیک
    مگه تو C#‎ هم می شه پارامتر اختیاری تعریف کرد؟!
    دوست عزیز مگه توی C#‎ کاری هم هست که نشه انجام داد؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: تعریف Function با پارامتر اختیاری

    با سلام

    Optional parameters در کامپایلر 2010 ( C#‎4) تعریف شدند و در نسخه های پایین تر این امکان وجود ندارد

    این رو هم در نظر داشته باشیه که Optional parameters در هر نسحه ای از framework قابل دستیابی هست ولی با این امکان که از vs2010 یا بهتر بگم کامپایلر 2010 استفاده بکنید

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  7. #7
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: تعریف Function با پارامتر اختیاری

    دوست عزیزی این روشی که شما گفتید Overload هست و برای توابع ایستا مثل تابع زیر که من نوشتم جواب نمیده.یا شاید من بلد نیستم
    چرا جواب نده؟ خوب هم جواب میده!


    public static void ExampleMethod()
    {
    ExampleMethod("Default Name");
    }
    public static void ExampleMethod(string Name)
    {
    //TODO:
    }
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: تعریف Function با پارامتر اختیاری

    احتمالاً از نسخه 4 زبان #C استفاده نمی کنید!
    بله، من از 3.5 استفاده می کنم! ممنون از راهنماییتون. ولی روشی که آقای باقری گفتند، همون overload هستش، که در حالت static هم جواب میده و ربطی به C#‎ 4 نداره.

    این رو هم در نظر داشته باشیه که Optional parameters در هر نسحه ای از framework قابل دستیابی هست ولی با این امکان که از vs2010 یا بهتر بگم کامپایلر 2010 استفاده بکنید
    یعنی منظورتون اینه که مثلا تو 2010، ftamework رو پایین تر از 4 انتخاب کنیم، باز هم میشه؟!

  9. #9
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: تعریف Function با پارامتر اختیاری

    یعنی منظورتون اینه که مثلا تو 2010، ftamework رو پایین تر از 4 انتخاب کنیم، باز هم میشه؟!
    بله دوست عزیز.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •