نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اشکال در ارسال ایمیل

  1. #1

    اشکال در ارسال ایمیل

    سلام دوستان میشه این فایل ضمیمه رو برام ویرایش کنید فقط مشکلش اینه که فرم رو کامل پر میکنم اطلاعات رو ارسال نمیکنه وقتی خالی ارسال میکنم ارسال میشه؟؟؟

    یه نگاهی بندازین ممنون میشم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip pay.zip‏ (7.6 کیلوبایت, 10 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: اشکال در ارسال ایمیل

    سلام دوستان کسی هست جواب بده منم دنبالشم.

    اگه خودتون دارید دریق نکنید بدید استفاده کنیم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ماهان مقدم
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    خونه
    پست
    134

    نقل قول: اشکال در ارسال ایمیل

    شما اصلا تگ form نذاشتی که بخوای محتوای فرمت ارسال بشه. اینکار رو بکن. قبل محتوای فرمت تگ رو بذار و آخرش هم ببندش.

    <form name="SendForm" action="email.php" method="POST">
    محتوای فرم
    </form>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Arthas1990
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    33
    پست
    133

    نقل قول: اشکال در ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط Masoud sharifi مشاهده تاپیک
    سلام دوستان میشه این فایل ضمیمه رو برام ویرایش کنید فقط مشکلش اینه که فرم رو کامل پر میکنم اطلاعات رو ارسال نمیکنه وقتی خالی ارسال میکنم ارسال میشه؟؟؟

    یه نگاهی بندازین ممنون میشم
    عزیزه دل مشکلت فکر کنم ازین باشه که باید در تابع mail قسمت body هر سطر فقط 70 کاراکتر حداکثر باشه . شما باید خروجی که footer , main , body هست رو بعد از میکس 70 hکاراکتری تقسیم و اینتر بزنی . فقط کد من رو بذار . ببین جواب میده ؟
    $message=$top.$main.$footer;
    $body=wordwrap($message, 70);

    و $body رو ارسال کن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ماهان مقدم
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    خونه
    پست
    134

    نقل قول: اشکال در ارسال ایمیل

    دوست عزیز arthas ایمیل ارسال میشه در صورتی که هر خط بیشتر از 70 کاراکتر باشه ولی فقط خط اول مشکل ایشون همون تگ formه. البت شما هم جواب خوبی دادی چون باسه ایشون دوباره سوال پیش میومد که چرا فقط خط اول ارسال میشه. در ضمن این رو هم بگم که یکسری mail server ها مثل gmail یه مقداری با header ها و همین چند خطی بودن مورد دارن چون توی mac خط جدید با کاراکتر /r جدا میشه gmail یکم چت میزنه !.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •