نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: نوشتن AUTORUN برای برنامه VB.6

  1. #1

    نوشتن AUTORUN برای برنامه VB.6

    سلام
    دوستان من یه برنامه با VB.6 نوشتم و حالا می خوام یه AUTORUN براش بنویسم این کار را با یک فایل inf نوشتم منطورم با notpad هستش اما متاسفانه این EXE تا زمانی که VB.6 رو سیستمم نصب نباشه جواب نمیده خواهش می کنم اکر کسی بلده کمکم کنه
    کلا" می خوام این برنامه اى را که نوشتم با VB.6 از داخل Cd با AUTORUN بالا بیاد و روی هر ویندوزى حتی اکر VB.6 هم نداشت اجرا بشه لطف کنید کامل راهنمائیم کنید بازم از همتون ممنونم :oops:
    راستی جطور میتونم مانند بقیه یک تصویر برایه خودم در کوشه سمت راست بنجرم داشته باشم
    ببخسید که فونتهام عربی بودش :oops:


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    37
    پست
    1,875
    بهتره از برنامه AutoPlay Menu Studio یا MultiMedi Builder استفاده کنی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    447
    اخه برنامه های که با vb نوشته میشن در صورتی که setup نشن احتیاج به برنامه vb داره
    اون delphi که فایل exe ش همین طوری اجرا میشه و احتیاج به setup نداره
    شما باید برنامتون رو setup ش رو درست کننین تا دیگه احتیاج به vb نداشته باشه

    و سوال دومتون
    شما وقتی تو قسمت بالای صفحه وارد "مشخصات فردی" بشین داخل صفحه مشخصات فردی اون پایین یه قسمت هست به نام Avatar
    که شما از گالری میتونین عکسی انتخاب کنین یا میتونین عکس خودتون رو هم بذارین

  4. #4
    بس یعنی برنامه هایی مثل بارسا99 را بادلفی نوشتن که مستقیما" بالا می اید
    یهنی هیج راهی نداره که بتونم اون Dll هایی را که لازم داره را بهش از روی CD ادرس بدم
    خیلی ممنون که لءف کردیى و جواب دادیدز 8)

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    447
    راستش رو بخوای من تا اونجا که میدونم نمیشه

  6. #6
    قسمت Refrences برنامتون رو چک کنید و ببنید از چه dll هایی دارید استفاده میکنید, اونها رو روی cd کپی کنید و در autorun قبل از اجرا کردن برنامه اونها رو register کنید

    Regsvr32 vbrun600.dll /s

    و بعد برنامه رو اجرا کنید

  7. #7
    برای رجیستر کردن کنترلها و Dll ها یک تابع API وجود دارد که متالسفانه اسم آن را الان فراموش کرده ام. :oops:

  8. #8
    از همه تون متشکرم
    اقاى Azish میشه لطف کنید توضیح دهید Regsvr32 vbrun600.dll /s را کجا باید قید کنم در اون فایل inf که براى AUTORUN نوشتم یا تو خود برنامه . :oops:

  9. #9
    سلام
    چرا از package wizard خود وی بی استفاده نمیکنید .هم راحتتره و هم خودش فایلهای لازم را بر میداره .

  10. #10
    سلام
    چرا از package wizard خود وی بی استفاده نمیکنید .هم راحتتره و هم خودش فایلهای لازم را بر میداره .

  11. #11
    سلام
    چرا از package wizard خود وی بی استفاده نمیکنید .هم راحتتره و هم خودش فایلهای لازم را بر میداره .

  12. #12
    فرض کنید من میخوام یه برنامهای مانند پارسا 99 بسازم دیگه درست کردن Setup براش معنایی ندارد .
    ممنون می شم اگر کسی کامل راهنمائیم کنه. :(

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    14
    اگه dll , Ocx های که تو برنامه از اونا استفاده کردی کنار فایل بزاری میشه

    مثلا MSVBVM60.DLL در همه برنامه های Vb6 هستش و ... برای بدست آوردن فایلهایی که برنامه ات به اونها بستگی داره از ابزاری که برای همین منظور تو ابزارهای VS 6.0هست

  14. #14
    نمی دونم چرا هر کاری می کنم نمی شه خواهش میکنم اگر کسی می تونه یه نمونه از این برنامه را برام بفرسته یا به ایمیلم یا بزاره اینجا که بقیم استفاده کنند. :(

  15. #15
    سلام
    میشه بگید برنامه تون اصلا تو چه زمینه ای هستش ؟ از کریستال ریپورت استفاده کردین یا نه ؟
    کمی بیشتر از برنامه تون بگید ؟
    ضمنا این برنامه package & deploment wizard در قسمت تولز ویژوال استودیو هستش
    من قبلا با اون کار کردم یه کمی کار کردن باهاش سخته ولی موثره

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    14
    سلام
    اگه میبینی اتوران نمی شه احتمالا یه فایلی کم داره
    تو برنامه هایی که از کنترلهای معمولی VB استفاده میشه MSVBVM60.DLL را بگزاری کنار فایل EXE کار درست انجام میشه

    یه بار هم ما این مشکل رو داشتیم که فایلهایی که استفاده شده بودند رو نمیدونستیم از اون ابزار Depended ویزوال استدیو هم استفاده نکردیم
    و با همون ویزارد درست کردن Setup برای VB برای این برنامه یه setup درست کردیم و تو اون برنامه ی setup که درست شده بود هرچی فایل Ocx و DLL تو پوشه ی Support این setup درست شده بود رو برداشتیم گذاشتیم کتار فایل اجرایی تو شاخه اصلی CِD و با فایل infoیی که برای این کار لازم بود
    اگه با این کار نشد شاید تو آدرس دهی اجرای فایل اجرایی اشتباه کردید که ما همین مورد را داشتیم که تو win me , 98 تو هارد اجرا میشد ولی تو CD نه که در اونجا ما آدرسی که مثلا در هارد مینوشتیم app.path & \h\a.bmp به صورت app.path & h\a.bmp نوشتیم که قضیه حل شد
    (تو این آدرس دهی ها عبارت بعد از app.path تو گیومه است چون اونجا نوشته رو قات میکرد ننوشتم )
    موفق باشید

  17. #17
    دوست عزیز آقای Andy من یه نمونه از یزنامه ایرا که میخوام براش Autorun درست کنم را براتون می فرسم ممنون میشم اگر کمکم کنید .
    این برنامه درست مثل برنامه پارساا 99 است و این یه نمونهاست. منظورم اینه که میخوام بدون
    این که VB6 رو سیستمم نصب باشه Autorun برنامم اجرا بشه .مرسی

  18. #18
    سلام
    برنامه ات باز نمیشه اگه ممکنه یه نیگاهی بهش بنداز

  19. #19
    سلام
    عزیز رو سیستم خودم که باز مشه اگر منظورت اجرا شدن برنامه است که خوب احتیاج به ادرس داره و من که نمی تونستم خود فایل Setup را بزارم اینجا .در ضمن خیلی مننونم که راهنمائیم کردیخودم فکر کنم راهشو پیدا کردم .قربون لطف همتون . 8)

  20. #20
    نقل قول نوشته شده توسط Tuberose
    سلام
    ........ .در ضمن خیلی مننونم که راهنمائیم کردیخودم فکر کنم راهشو پیدا کردم .قربون لطف همتون . 8)
    خوب حالا اگه راهش رو فهمیدی به بقیه هم بگو :موفق:

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    422

    نقل قول: نوشتن AUTORUN برای برنامه VB.6


  22. #22

    نقل قول: نوشتن AUTORUN برای برنامه VB.6

    میتونین با نرم افزار های Portable Maker ار نزم افزارتون نسخه Portable بگیرین بعد واسه اون اتوران بسازین
    توی همین بخش آموزش ساختن اینگونه فایل ها هست

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ساخت Autorun
    نوشته شده توسط adabyron در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 بهمن 1386, 14:41 عصر
  2. نصب فونت autorun
    نوشته شده توسط neda_barnamenevis در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 13:59 عصر
  3. AutoRun برای Cd
    نوشته شده توسط shaghayegh_6113 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1385, 16:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •