نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن Header فایل BMP

  1. #1

    خواندن Header فایل BMP

    با سلام
    من فایل تصویر رو بصورت زیر می خونم :
    FileStream bmpFirst = newFileStream(fullFileName,FileMode.Open);
    byte[] First = newbyte[bmpFirst.Length];
    bmpFirst.Read(First, 0,(Int32) bmpFirst.Length);
    حالا 54 بایت اول آرایه حاوی هدر فایل هست،خب؟ حالا مثلا در افست 28تعداد بایت برای هرپیکسل به طول 2 بایت می باشد یاwidth فایل در افست 18 بطول 4 بایت می باشد،خب؟ حالا من چطور این اعداد را از این آرایه بخونم ؟؟؟؟
    لطفا کمک کنید ، خیلی سرچ کن اما نتیجه نگرفتم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad diba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    364

    نقل قول: خواندن Header فایل BMP

    دوست عزیز من متوجه نشدم خوب اگه آرایه داری با یه حلقه پیمایش کن . مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saman6384
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    325

    نقل قول: خواندن Header فایل BMP

    مثلا می خای یه عدد چند بایتی رو بخونی :

    بایت اول + بایت دوم ضربدر 256 + بایت سوم ضربدر (256 به توان 2) + بایت چهارم ضربدر (256 به توان 3) + ..................

  4. #4

    نقل قول: خواندن Header فایل BMP

    دوست عزیز saman6384 خیلی ممنون، مشکلم حل شد، فقط راه آسونتر دیگه وجود نداره ؟ واسه آرایه های بزرگ اگر 20000 تا عدد 2 بایتی داشته باشه و هی بخواهیم عمل ضرب بالا رو انجام بدیم یه کم مشکل میشه اگه راه آسونتری هست ممنون میشم بگید.
    با سپاس فراوان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •