نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: InputBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632

    InputBox

    سلام.
    توی #C چطوری میشه InputBox داشت؟
    من جایی پیدا نکردم.
    با احترام

  2. #2
    .Net Framework این تابع رو نداره ولی میتونید Microsoft Visual Basic .Net Runtime رو به reference ها اضافه کنید

    Microsoft.VisualBasic.Interaction.InputBox("Text", string.Empty, string.Empty, 0, 0);

  3. #3
    راهی که S.Azish گفت کاملا درسته ، اما من خودم یه کلاس InputBox ایجاد کردم که دست خودمونو
    جلوی این VB .NET ای ها دراز نکنیم ، کدش رو گذاشتم دانلود کنید.
    اینم روش استفاده :
    String name = InputBox.Show("What's your name");
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi Asgari : شنبه 10 اسفند 1387 در 13:54 عصر

  4. #4
    .Net Framework برای سازگاری با نسخه های قدیمی تر VB تقریبآ تمام دستورات VB رو در یک Assembly جا داده که میشه از اونها استفاده کرد. وقتی از VB.Net استفاده میکنید این reference به پروژه اضافه میشه ولی وقتی از #c استفاده میکنید خودتون باید این refrence رو اضافه کنید.

  5. #5

    Smile نقل قول: InputBox

    سلام، این هم یک Input Box در #C که می تونید برحسب نیاز خودتون تغییرش بدید
    البته راه های دیگه ای هم هست ، که این راحت ترین اوناست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر جدید آواتار mehribarnamenevis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    خراسان- گناباد
    پست
    2

    نقل قول: InputBox

    اين هم يك برنامه آماده مي توني كمك بگيري.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: InputBox

    همون راه اول بهتره
    چون با افزودن کامپوننت و یا نوشتن کلاس، کاری تکراری و خسته کننده برای همه پروژه ها بایدانجام دهیم که واقعا دشواره
    من نمی دونم سی شارپ این قدر ازش تعریف می کنند، مسج باکس و ایمپوت باکس چرا نداره؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: InputBox

    MessageBox داره ، ولی در خصوص Input Box:

    زمان استفاده از MessageBox و یا InputBox رابط کاربری قفل میشه و شما باید حتما از شر اون باکس خلاص بشین ، اگر در پروژه کنسول هستین که InputBox معنا نداره !! و اگر در پروژه WinForm هستین دریافت یه دیتا از InputBox میتونه خیلی حرفه ای به نظر نیاد (حد اقل از نظر ظاهر) ، اینه که شما با یه TextBox و یه فرم کوچیک و یه آیکون و توضیحات مناسب میتونین UI حرفه ای تری درست کنین و ضمنا کنترل Validation بیشتری هم روی اون دارین.

تاپیک های مشابه

  1. کمک در مورد inputbox
    نوشته شده توسط seaman202008 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1390, 19:39 عصر
  2. inputbox
    نوشته شده توسط saba_v در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 09:38 صبح
  3. inputbox
    نوشته شده توسط setak در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1385, 13:59 عصر
  4. InputBox
    نوشته شده توسط masysh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 23:07 عصر
  5. سوال در مورد inputbox
    نوشته شده توسط khomar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1385, 00:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •