نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    سلام
    این برنامه رو از سایت Codeproject گرفتم و یه سری تغییرات مطابق نیازهای خودم انجام دادم اینجا هم میزارم تا شاید به درد کسی بخوره
    ضمنا اگه لطف کنید نظر تون رو هم بفرمایید می تونیم توسعش بدیم و بهتر بشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا حسن زاده : چهارشنبه 12 مرداد 1390 در 11:16 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    کسایی که دانلود کردن نظری ندارن؟
    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا حسن زاده : شنبه 08 مرداد 1390 در 08:48 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    نظری در مورد خوب یا بد بودنش ندارین؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    من از Tier Generator استفاده میکنم میتوانم بپرسم چه تغییراتی دادی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    موارد اضافه شده:
    اعتبار سنجی فیلد به صورت عددی
    اعتبار سنجی فیلد برای تاریخ شمسی
    دادن نام فارسی (نام مجازی) به فیلدها و جدول ها برای نمایش عبارت های مناسب فارسی در پیام خطا ها
    فارسی کردن تمام پیام خطاها و پیام های نامعتبر بودن مقدار فیلد
    تا جایی که تو کد دیدم عبارت RegEx رو اعتبار سنجی نمی کرد که اصلاح شده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    یه مشکل داره اونم اینکه با جداولی که تیک خوردن کار نمیکنه فقط با اونایی رو که highlight شدن کار میکنه
    بعدا سورس اصلاح شدش رو هم بذار

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    تست کردم مشکلی نداشت یعنی هر جدولی رو که تیک زدم تو خروجی هم تولید شده بود

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    شما اگه از تیکه بالای ستون استفاده کنید متوجه میشید در صورتیکه تو نسخه اصلی این مشکل وجود نداره
    مشکل که نیست اما برطرف بشه بهتر در تنظیمات جداول وفتی اسم جدول تعریف میشه با خروج textbox نام جدول پاک میشه و با مراجعه مجدد پر نمیشه
    آخرین ویرایش به وسیله danial82 : چهارشنبه 12 مرداد 1390 در 10:04 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    شما اگه از تیکه بالای ستون استفاده کنید متوجه میشید در صورتیکه تو نسخه اصلی این مشکل وجود نداره
    مشکل که نیست اما برطرف بشه بهتر در تنظیمات جداول وفتی اسم جدول تعریف میشه با خروج textbox نام جدول پاک میشه و با مراجعه مجدد پر نمیشه
    مشکل برطرف شد
    مورد جدید: با رفتن به تنظیمات جدول، جدول به صورت خودکار انتخاب خواهد شد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    مشکل که نه ولی یه نقص کلی بودن Exception و اصلا معلوم نیست این Exception برای چی بوجود آمده مخصوصا اگه در در قسمت validation ها باشه
    اگه پیام Exceptionها دقیقتر باشه خیلی بهتره

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    مشکل که نه ولی یه نقص کلی بودن Exception و اصلا معلوم نیست این Exception برای چی بوجود آمده مخصوصا اگه در در قسمت validation ها باشه
    اگه پیام Exceptionها دقیقتر باشه خیلی بهتره

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    منظورتون رو در مورد Exception متوجه نشدم یعنی تو کد برنامه خطا داره که Exception میده یا Exception هایی که خود برنامه تولید میکنه؟
    البته همونطور که می دونید در validation ها Exception نداره و فقط یه پیام به لیست پیام ها اضافه میشه که در این مورد هم با فارسی کردن نام ستون(نام مجازی) پیام خطا مثلا به "فیلد کد باید به صورت عددی وارد شود" نمایش ثبت میشه اما در مورد DAL پیام به صورت Exception نمایش داده میشه چون واقعا خطایی در برنامه بوجود آمده
    با تشکر از نظراتی که میدین
    به نظرتون چه جوری باشه بهتره؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده مشاهده تاپیک
    فقط یه پیام به لیست پیام ها اضافه میشه که در این مورد هم با فارسی کردن نام ستون(نام مجازی) پیام خطا مثلا به "فیلد کد باید به صورت عددی وارد شود" نمایش ثبت میشه
    لیست پیام ها کجاست و چجوری میشه ازشون استفاده کرد؟
    من یه پروژه رو باهاش استارت زدم ولی هنگامی که میخواد اطلاعات رو لود کنه فقط Exception میده :
    دریافت اطلاعات پرسشنامه ها به علت بروز خطا انجام نشد

    حالا چرا این Exception بوجود اومده اصلا معلوم نیست گام به گام که جلو رفتم متوجه شدم از validation هاست ولی از چی بوده معلوم نشد.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    اگه اعتبار فیلدی صحیح نباشه یه پیام در لیست کلاس BrokenRulesList قرار میگیره و با تابع GetBrokenRulesDescription همون کلاس می تونید پیام ها رو به کاربر نشون بدین این کلاس دو حالت داره که میتونه تمام پیام ها یا پیام مربوط به یه فیلد خاص رو نشون بده
    مورد Exception رو بررسی می کنم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    یه پیشنهاد اگه امکان داشت که تنظیمات برنامه و مطالبی که درمورد هر جدول نوشته میشد جایی ذخیره میشد خیلی عالی بود
    چون من تو تنظیمات یک فیلد اشتباه کردم اگه بخوام دوباره اونو اصلاح کنم تمام پروژه یا حداقل تمام فیلد های یک جدول رو دوباره تنظیم کنم اما اگه جایی ذخیره میشد تنها کافی بود تنظیمات قبلی و لود کرد و اصلاحات رو انجام داد

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    فعلا به linq سویچ کردم سورس تغییرات انجام شده رو میذارم تا خودتون زحمتش رو بکشید اگه فرصتی شد حتما تغییرات رو خودم هم اعمال می کنم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    سورس برنامه همراه با تغییرات انجام شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    دمت گرم مرد هستی

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    خطاها:
    در فایل resources.resx
    خطوط ۱۴۱ و قبل و بعدش رو حذف کنید.

    امکاناتی که لازم داره تا یک کد جنریتور خوب بشه:
    ۱.قابلیت override کردن property change
    ۲.هندل کردن ریلیشن ها
    ۳.خلاصه تر شدن کد خود کد جنریتور
    ۴.به جای استفاده از این همه کلاس شلوغ با پراپرتی های کم برای نگهداری متادیتا از چند تا دیتاتیبل استفاده میکردید.(منظورم این نیست که اول دیتاست رو از روی دیتابیس ایجاد کنیدو ازش به عنوان متادیتا استفاده کنید.منظورم اینه که مشخصات دیتابیس رو درون چند تا جدول به نام های مثلاً Tables Columns .... نگهداری کنید.)
    ۵.دستور upsert رو پشتیبانی کنید.
    ۶.خود دیتا وضعیت خودش رو نگهداری کنه.(این کار با چند ساختار متفاوت ممکنه/اگر قصد پیاده سازیش رو دارید, بگید توضیح بدم.)

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    فعلا چون دارم با EF کار می کنم فرصتی برای توسعه برنامه ندارم ولی در آینده شاید
    به شما هم توصیه میکنم به EF و Linq سوئیچ کنید چون تمام اهدافی که من تواین برنامه برای کار با داده می خواستم رو داره با امکانات بیشتر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده مشاهده تاپیک
    فعلا چون دارم با EF کار می کنم فرصتی برای توسعه برنامه ندارم ولی در آینده شاید
    به شما هم توصیه میکنم به EF و Linq سوئیچ کنید چون تمام اهدافی که من تواین برنامه برای کار با داده می خواستم رو داره با امکانات بیشتر
    من با سیستم خودم کار میکنم که تا حالا هیچ امکانی نبوده که بخوام و نداشته باشه.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...88%D8%A7%D9%85

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    ممکنه درمورد سیستمتون کمی توضیح بدین؟ تو تاپیک چیزی در این مورد به جز امکانات برنامه ندیدیم(مربوط به این تاپیک نیست ولیبرنامه رو با دات نت که ننوشتین؟ درسته)

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده مشاهده تاپیک
    ممکنه درمورد سیستمتون کمی توضیح بدین؟ تو تاپیک چیزی در این مورد به جز امکانات برنامه ندیدیم(مربوط به این تاپیک نیست ولیبرنامه رو با دات نت که ننوشتین؟ درسته)
    اون برنامه رو با داتنت نوشتم(هنوز بزرگترین تجربم حساب میشه) و بیشتر امکاناتی که گفتم رو اون سیستم ارائه میکنه.
    مثل:
    ریلیشن ها
    سینک شدن کلاینت در شبکه
    سینک بودن UI(نیاز نداشتن به رفرش در برنامه)
    آفلاین کار کردن( و در آینده نزدیک آفلاین اجرا شدن/هنوز تموم نشده)
    مدیریت یک سری از ستونهای تیبل های کلاینت توسط سرور
    RPC از سرور(دیتا و UI)
    سطح دسترسی به شکلی که میشه یه جورایی بهش گفت ماژولار
    دسترسی به child و parent ها با O(1) که فکر میکنم مهمترین خاصیتشه


    برای این کار اولین امکاناتی که باید پیاده سازی کنید همونهایی هستند که گفتم.
    برنامه ای هم که من نوشتم اولش مثل مال شما هیچ چیز نداشت.

  24. #24

    نقل قول: برنامه ایجاد کننده لایه های DALو BLL

    3layer Generator
    نرم افزاری جهت تولید خودکار لایه های برنامه های تجاری
    در سایت مهندس محسن مدحج
    برنامه نویس مهندس نادر غریبیان فرد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •