نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اتصال به سرور از طریق IP Address

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار elena2007
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    آذربایجان - خوی
    سن
    36
    پست
    122

    اتصال به سرور از طریق IP Address

    با سلام . میشه یکی بهم کمک کنه .
    من دو تا سیستم دارم که با هم شبکه هستند . روی یکیشون SQL 2005 نصب شده .
    برنامه ام که با C#‎ نوشته شده ، روی سیستم دومم هستش . باید از طریق IP به سیستم اولم وصل بشم و اطلاعات جدولم بخونم . یه رشته اتصال می خوام که این کار بکنه .
    من این رشته اتصال می نویسم ولی جواب نمی ده :
    public SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=192.168.22.6;Initial Catalog=PwKara;User ID=sa;Password=123456789");
    تورو خدا یکی جواب بده . خیلی عجله دارم . در ضمن موقع اتصال به SQL با user و pass دیتابیس مورد نظرم وارد میشوم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار omidquest
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    پا کامپیوتر - لب دریا - تو استخر -قهوه خونه
    سن
    40
    پست
    167

    نقل قول: اتصال به سرور از طریق IP Address

    سلام
    Data Source=192.168.0.0;Initial Catalog=DATABASE-NAME;Persist Security Info=True;User ID=DATABASE-PASWORD;Password=DATABASE-PASWORD

    امتحان كن ببين جواب ميده؟؟؟!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •