نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: applet

  1. #1
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    applet

    یکی از دوستان میتونه اجرا کردن یه اپلت رو با جزییات برام بگه؟هر کاری میکنم نمیتونم اجراش کنم
    java.lang.ClassNotFoundException: Test.class این خطا رو میده همیشه که نام اپلت هم Test.java می باشد
    ممنون میشم

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار smartleopard
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    38

    نقل قول: applet

    سلام
    اگه با Netbeans کار می کنی باید روی Editor یعنی همون جایی که کد رو می نویسی کلیک راست و Run File رو انتخاب کنی
    موفق باشی

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: applet

    دوست عزیز اپلت که تابع main نداره که بخواد اینجوری اجرا بشه!
    من منظورم تو صفحات وب هست.احتمالا باید تنظیماتی رو لحاظ کنم تا اجرا بشه اون تنظیمات رو نمیدونم

  4. #4

    نقل قول: applet

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad156 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اپلت که تابع main نداره که بخواد اینجوری اجرا بشه!
    من منظورم تو صفحات وب هست.احتمالا باید تنظیماتی رو لحاظ کنم تا اجرا بشه اون تنظیمات رو نمیدونم
    دوست عزیز اپلت تابع main نداره،ولی وقتی روی سورس کدت توی Netbeans راست کلیک کنی و Run File رو انتخاب کنی،برنامت توی Applet viewer اجرا میشه.
    اگه میخوای اپلت هات رو توی یه مرورگر اینترنت اجرا کنی باید توی یه فایل Html ،از تگ Applet یا object استفاده کنی.
    خود Netbeans هم میتونه واست فایل Html مربوط به Applet رو درست کنه.که این روش راحت ترین روشه.
    برای این کار پروژه رو build کن.بعد برو توی جایی که پروژه های Netbeans ذخیره میشه.
    توی پوشه ی مربوط به پروژه Applet یه فایل هست به نام build که اگه پروژه رو build کرده باشی، یه فایل های Html مربوط به اون کلاست که تابع init در اون قرار داره ، اونجا ساخته شده.اگه این فایل Html رو اجرا کنی،میبینی که اپلتی که نوشتی،توی مرور گرت اجرا میشه.
    کلاس های کامپایل شده ی پروژت هم داخل یه پوشه به نام classes توی همون پوشه ی build قرار داره.

    اگرم میخوای به صورت دستی فایل Html رو برای اپلت بسازی ، همونطور که گفتم باید توی فایل Html از تگ Applet استفاده کنی.
    تگ اپلت:

    <APPLET> </APPLET>


    اینم یه مثال برای این تگ:


    <APPLET codebase="classes" code="applet/a9/TextLayout.class" width=350 height=200></APPLET>


    خاصیت codebase مربوط به جاییه که کلاس کامپایل شده ی اپلت در اون قرار داره.اگه این خاصیت رو نذاری،مقدارش برابر با آدرس فایل Html میشه.
    خاصیت code مربوط به آدرس کلاس اصلیه اپلتت توی پکیج های پروژت هست .(کلاس اصلیه اپلت،کلاسیه که تابع init در اون قرار داره)

    امیدوارم مشکلت حل شده باشه.
    آخرین ویرایش به وسیله spiderman200700 : یک شنبه 16 مرداد 1390 در 12:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •