نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: استفاده تقويم شمسي در برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    فعلاً #C
    پست
    444

    استفاده تقويم شمسي در برنامه

    با سلام خدمت دوستان عزيز
    مي دانم اين سوال تكراري است و بيشتر تاپيكهاي ايجاد شده و حتي با جستجو درموتورهاي جستجو مي توان مطالب زيادي در اين خصوص پيدا كرد اما هيچ كدام مراحل انجام كار را به صورت واضح و روشن براي مبدتيان توضيح نداده اند و ...
    مي مي خواهم در برنامه خود از تقويم شمسي استفاده كنم به صورتي كه جلوي textbox يك باتن قرار دهم و با كليك بر روي باتن تقويم باز شود و با كليك بر روي هر روز از تقويم تاريخ آن روز در textbox قرار بگيرد. خيلي جستجو كردم كلي كامپوننت پيدا كردم و چند روزي وقت گذاشتم به نتيجه نرسيدم.لطفا توضيح دهيد براي اين كار از كدام كامپوننت استفاده كنم و كدهاي مورد نظر جهت باز شدن تقويم و قرار گرفتن تاريخ در textbox را كجا و به چه صورت بايد نوشت و در صورت امكان يك مثال عملي هم اگر باشد مي توان از روي آن الگو برداري كرد در ضمن من براي كار در window application مي خواهم.در حال حاضر من كامپوننت هاي زير را دارم:
    persiancalendar.dll
    persiantools.dll
    persiandate.dll
    persiandatetimepicker.dll
    persiandatetime.dll

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    فعلاً #C
    پست
    444

    نقل قول: استفاده تقويم شمسي در برنامه

    کسی نبود پاسخ بده؟

  3. #3

    نقل قول: استفاده تقويم شمسي در برنامه

    دوستان قبلاکامپوننت datepicker شمسی قرار دادن جستجو کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: استفاده تقويم شمسي در برنامه

    سلام دوست عزیز.
    من قبلا یه کامپوننت برای دریافت تاریخ شمسی درست کرده بودم و تی همین سایت در آدرس زیر گذاشته ام.
    و فعلا مشکلی نداشته.
    به آدرس زیر برین وکامپوننت رو دانلود کنید و اگه براتون خوب بود ازش استفاده کنید.
    فقط یادتون باشه اگه مشکلی داشت بهم پیام بدین تا درستش کنم.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1299708

  5. #5

    نقل قول: استفاده تقويم شمسي در برنامه

    سلام واقعا هیچ کس درک نکرد که دوستمون سعید رضایی چی فرمودند ایشون میگن مبتدی هستند و مراحل استفاده از تقویم رو گام به گام نیاز دارند . حالا شما و کرمتون!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: استفاده تقويم شمسي در برنامه

    اگه منظورتون از گام به گام طریقه ی استفاده از کامپوننت هست باید مراحل زیر رو انجام بدین :
    1- اضافه کردن کامپوننت در toolBox
    که برای این کار بیاد در toolBox راست کلیک کنید و سپس گزینه ی Choose Items رو انتخاب کنید و سپس کامپوننت رو انتخاب و Ok بزنید.

    2- گذاشتن کامپوننت از ToolBox بر روی فرم

    همین!!!

    ولی اگه منظورتون چیز دیگه ای هست توضیح بدین.

  7. #7

    نقل قول: استفاده تقويم شمسي در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط ab1000 مشاهده تاپیک
    سلام واقعا هیچ کس درک نکرد که دوستمون سعید رضایی چی فرمودند ایشون میگن مبتدی هستند و مراحل استفاده از تقویم رو گام به گام نیاز دارند . حالا شما و کرمتون!!
    شما که درک کردید توضیح بدید!!!!

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    فعلاً #C
    پست
    444

    نقل قول: استفاده تقويم شمسي در برنامه

    با سلام خدمت اساتید محترم
    من با اضافه کردن کامپوننت به برنامه و حتی نمایش تاریخ شمسی در textbox مشکلی ندارم فقط می خواهم تاریخ شمسی را از روی تقویم انتخاب کنم یعنی تقویم باز شود و با کلیک بر روی هر روز تاریخ آن روز در textbox قرار بگیرد. یعنی فضای نام باید چی باشه, تقویم را چگونه نمایش بدم و چه کدی برای کلیک بر روی هر روز تا تاریخ آن در text box قرار بگیرد.

  9. #9

    نقل قول: استفاده تقويم شمسي در برنامه

    دوست عزیز توضیح دادم شما باید کامپوننت FarsiLibrary دانلود کنید واز datepicker شمسی اون استفاده کنید:
    name space
    using FarsiLibrary.Utils;
    using FarsiLibrary.Resources;
    using FarsiLibrary.Win;
    using FarsiLibrary.Win.Enums;
    using FarsiLibrary.Win.Controls;

    یه نمونه فراخوانی :

    privatevoid faDatePicker2_SelectedDateTimeChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    PersianDate pt = newPersianDate( faDatePicker2.SelectedDateTime);
    label14.Text = pt.ToString(
    "d");
    }


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: استفاده تقويم شمسي در برنامه

    دوست عزیز شما اصلا اون کامپوننتی که گفتیم رو دانلود کردین ببینید چطوریه؟
    اونم همینطوریه دیگه!
    اینم یه عکس از خودش و تقویمش :
    Untitled.jpg

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    فعلاً #C
    پست
    444

    نقل قول: استفاده تقويم شمسي در برنامه

    سلام دوست عزیز من از این کامپوننت استفاده کردم و تاریخ را نمایش می دهد اما چگونه داخل دیتابیس ذخیره کنم همه تکسهای روی فرم داخل جدول ذخیره می شوند غیر از این تکس تاریخ . مشکل از کجاست آیا توی جدول sql باید نوع خاصی برای این فیلد انتخاب کنم؟ باتشکر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: استفاده تقويم شمسي در برنامه

    سلام.

    این کامپوننت یه پراپرتی داره به نام Date که تاریخی که انتخاب شده رو برمیگردونه.
    شما میتونید این مقدار رو در دیتابیس ذخیره کنید.
    چند متد هم داره که اگه باهاش کار کنید میتونید از آنها هم استفاده کنید.
    موفق باشید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار faravaghi
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    233

    نقل قول: استفاده تقويم شمسي در برنامه

    سلام،
    این دقیقا همون چیزی است که دوستمون گفتن. به همراه نمونه و داکیومنت و ... فقط برات گذاشتم.
    توش نمونه هم داره. اول اونا رو ببین بعد برو انجامش بده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    نقل قول: استفاده تقويم شمسي در برنامه

    سلام با تشکر از کامپوننت خوبتون
    من شیئ faMonthView رو تونستم با کد زیر تبدیل به تقویم شمسی کنم ولی faDatePicker1 رو هرچه تلاش کردم نتونستم.لطفا منو راهنمایی کنید.مرسی
    faMonthView1.DefaultCalendar = faMonthView1.PersianCalendar;
    faMonthView1.DefaultCulture = faMonthView1.PersianCulture;
    faMonthView1.SelectedDateTime = DateTime.Now;

  15. #15

    نقل قول: استفاده تقويم شمسي در برنامه

    بالاخره بعد از چندین و چند بار تست متوجه شدم که ورژن جدید farsilibrary درست جواب نمیده (حداقل برا سیستم من!)
    راه حل:
    ورژن 1.9 را حذف و ورژن 1.6 را نصب کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •