نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بررسی تغییر در کنترلهای جعبه متنی یک فرم

  1. #1

    بررسی تغییر در کنترلهای جعبه متنی یک فرم

    با سلام

    فرض کنید که روی فرم 5 تا جعبه متن دارید. می خواهید به محض تغییر متن هر یک از این جعبه متن ها
    یک کار خاص انجام بدهید یک راه استفاده از رویداد TextChanged هست. ولی به نظرم کار جالبی نمیاد
    آیا روی خود فرم میشه کدی قرار داد که داخل هر یک از کنترلهای جعبه متن تغییری اتفاق افتاد متوجه بشه؟
    در واقع یک کد واحد برای همه جعبه ها به ازای TextChanged آنها نوشت؟

  2. #2

    نقل قول: بررسی تغییر در کنترلهای جعبه متنی یک فرم

    منم یه سوالی مثل همین داشتم اگه بخوام وقتی یه تکست باکس فوکوس می گیره یه رویدای اتقاف بیفته یاید دستورات رو تو کدام رویداد تکست باکس نوشت؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار BehinAfzar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    پروژه های برنامه نویسی
    پست
    120

    نقل قول: بررسی تغییر در کنترلهای جعبه متنی یک فرم

    سلام
    شما چه کاری میخواهین انجام بدین؟
    میتونین یک تابع بنویسین و در رویداد textchange همه جعبه متن ها اون تابع رو فراخوانی کنین
    از یک تایمر هم میتونین استفاده کنین که اصلا توصیه نمیشه !
    بهترین را استفاده از رویداد textchange است
    موفق باشی

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: بررسی تغییر در کنترلهای جعبه متنی یک فرم

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi5121 مشاهده تاپیک
    منم یه سوالی مثل همین داشتم اگه بخوام وقتی یه تکست باکس فوکوس می گیره یه رویدای اتقاف بیفته یاید دستورات رو تو کدام رویداد تکست باکس نوشت؟
    با سلام

    دوست عزی شما در رویداد Enter میتونید اینکارو بکنید

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5

    نقل قول: بررسی تغییر در کنترلهای جعبه متنی یک فرم

    یک راه هست که مثلا اگر یک کلید خاص را روی هر جای فرم بزنید یک کار خاصی انجام بشه.
    مثلا کلید F5 را روی خود فرم یا هر یک از کنترلهای روی آن فرم بزنید یک کار خاصی انجام بشه
    آیا برای رویدادها نمیشه یک همچین کاری انجام داد؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: بررسی تغییر در کنترلهای جعبه متنی یک فرم

    با سلام

    مثلا تو د زیر فرقی نداره روی کدوم کنترل Focus هستید هر کنترلی رو بزنید میره تو اون متد و کافیه تو متد شرط های خودتون رو بذارید مثلا بگید اگر D==Key.F5 بود یک کاری بکنه


    public void keyD(Keys d)
    {
    //کدهای شما
    }

    private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    keyD(e.KeyCode);
    }

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  7. #7

    نقل قول: بررسی تغییر در کنترلهای جعبه متنی یک فرم

    ممنون از کدی که گذاشتید
    حالا به جای کلید بخواهید متوجه یک رویداد برای کنترلهای خاصی بشیم چه کاری میشه انجام داد؟

  8. #8
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: بررسی تغییر در کنترلهای جعبه متنی یک فرم

    منظورتون رو متوجه نشدم. منظورتون اینه که رویدادهای یک کنترل بره به یک متد و مشخص بشه چه رویدادی انجام شده ؟!

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  9. #9

    نقل قول: بررسی تغییر در کنترلهای جعبه متنی یک فرم

    بله. شما 10 تا جعبه متن روی فرم دارید. می‌خواهید به محض تغییر متن یکی از آنها به یک متد خاص بروید.
    میخواهم بررسی این کار به جای TextChanged جعبه متن روی فرم باشه. یعنی فرم متوجه بشه که یکی از جعبه متنهایی که در اختیار
    داره رویدادی براش اتفاق افتاده و به ازای آن رویداد یک کار خاصی انجام بشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •