نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در اجرای stimulsoft بعد از نصب نرم افزار برای کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    مشکل در اجرای stimulsoft بعد از نصب نرم افزار برای کاربر

    دوستان سلام
    من گزارشهای نرم افزار رو stimulsoft 2010 می گیریم از نرم افزار ستاپ میگیرم و حالا بعد از نصب نرم افزار وقتی فرم گزارشگیری رو باز می کنم خطاهای زیر می آد بنظر شما مشکل از چیه ؟

    See the end of this message for details on invoking
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.InvalidOperationException: An error occurred creating the form. See Exception.InnerException for details. The error is: Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2010.1.700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified. ---> System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2010.1.700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
    at Hesab.FrmPersonRep.InitializeComponent()
    at Hesab.FrmPersonRep..ctor()
    --- End of inner exception stack trace ---
    at Hesab.My.MyProject.MyForms.Create__Instance__[T](T Instance) in 17d14f5c-a337-4978-8281-53493378c1071.vb:line 190
    at Hesab.My.MyProject.MyForms.get_FrmPersonRep()
    at Hesab.MDI.PersonRepMenu_Click(Object sender, EventArgs e) in G:\Vb20010\Hesab\Hesab\Forms\MDI.vb:line 105
    at System.Windows.Forms.ToolStripItem.RaiseEvent(Obje ct key, EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.ToolStripMenuItem.OnClick(Eve ntArgs e)
    at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleClick(Eve ntArgs e)
    at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleMouseUp(M ouseEventArgs e)
    at System.Windows.Forms.ToolStripItem.FireEventIntera ctive(EventArgs e, ToolStripItemEventType met)
    at System.Windows.Forms.ToolStripItem.FireEvent(Event Args e, ToolStripItemEventType met)
    at System.Windows.Forms.ToolStrip.OnMouseUp(MouseEven tArgs mea)
    at System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.OnMouseUp(M ouseEventArgs mea)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Mes sage& m)
    at System.Windows.Forms.ToolStrip.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.WndProc(Mes sage& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.O nMessage(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    Hesab
    Assembly Version: 1.0.0.0
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///F:/Hesab/Hesab/bin/Debug/Hesab.exe
    ----------------------------------------
    Microsoft.VisualBasic
    Assembly Version: 10.0.0.0
    Win32 Version: 10.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/Microsoft.VisualBasic/v4.0_10.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Microsoft.VisualBasic.dll
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    System
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Runtime.Remoting
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Runtime.Remoting/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Remoting.dll
    ----------------------------------------
    System.Data
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_32/System.Data/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.dll
    ----------------------------------------
    System.Core
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
    ----------------------------------------
    System.Configuration
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
    ----------------------------------------
    System.Xml
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
    ----------------------------------------

    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.

    For example:

    <configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: مشکل در اجرای stimulsoft بعد از نصب نرم افزار برای کاربر


    سلام دوست عزیز

    بنده یه بار جواب این پست رو نوشتم نمیدونم چرا سیو نشده

    در هر صورت

    شما یا فایلهای DLL مربوط به StimulReport رو تو سیستم مقصد نصب نکردید یا حداقل فایل Stimulsoft.Report.dll رو

    چون متن خطا داره میگه نمیتونه این فایل رو لود کنه.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •