نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آپدیت کردن دیتابیس توسط دیتاگرید ویو

  1. #1

    Lightbulb آپدیت کردن دیتابیس توسط دیتاگرید ویو

    سلام دوستان من مشکلم همونه که حدس زدید
    میخوام وقتی دیتاگریدویو رو کاربر تغییر داد دیتا بیسم هم تغییر داده بشه.

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: آپدیت کردن دیتابیس توسط دیتاگرید ویو

    بهتره در رویداد DataGridView1_KeyDown اول این شرط رو بزاری که اگه کلید enter زده شد اونوقت سطرت رو ذخیره کنه

    If e.KeyCode = Keys.Enter Then

    کد های مربوط به ذخیره سازی
    آخرین ویرایش به وسیله minaforotan : دوشنبه 10 مرداد 1390 در 14:13 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Behzad_MCP
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    124

    نقل قول: آپدیت کردن دیتابیس توسط دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط minaforotan مشاهده تاپیک
    خوب باید کدتو تو یه رویدادی مثل enter دیتا گرید بنویسی اینجوری وقتی سطر جاری رو رد کردی و رفتی تو سطر بعدی کدت عمل میکنه و اون سطر رو ذخیره میکنه
    به نظر من اگه تو CellValueChanged بنویسه بهتر عمل کنه

  4. #4

    نقل قول: آپدیت کردن دیتابیس توسط دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط minaforotan مشاهده تاپیک
    بهتره در رویداد DataGridView1_KeyDown اول این شرط رو بزاری که اگه کلید enter زده شد اونوقت سطرت رو ذخیره کنه

    If e.KeyCode = Keys.Enter Then

    کد های مربوط به ذخیره سازی
    خب من همون کدهای مربوط به ذخیره سازی رو میخوام

  5. #5

    نقل قول: آپدیت کردن دیتابیس توسط دیتاگرید ویو

    یعنی واقعا کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده؟

  6. #6

    نقل قول: آپدیت کردن دیتابیس توسط دیتاگرید ویو

    اول کد زیر تا وقتی اطلاعاتت تو سلول درج شد وارد تکست بشه

    Private Sub DataGridView1_CellEndEdit(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) Handles DataGridView1.CellEndEdit

    Try
    txt_data.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value
    txtid_chek.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells(3).Value
    txtid_hesab.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells(4).Value
    txtmablagh.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells(6).Value
    Catch
    End Try


    بعد هم کد زیر تا وقتی سطر جاری رد شد اطلاعات تکست تو بانک ذخیره بشه البته میشه به جای تکسا هم مستقیم خود سلول رو درج کنی اما من با تکس راحتترم



    Private Sub DataGridView1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles DataGridView1.KeyDown

    If e.KeyCode = Keys.Enter Then

    Try
    + ")"InsertCommand.CommandText = "insert into chek(data_sodor,id_chek,id_hesab,mablagh) values('" + txt_data.Text + "' ,'" + txtid_chek.Text + "','" + txtid_hesab.Text + "'," + txtmablagh.Text
    ad.InsertCommand.Connection.Open()
    ad.InsertCommand.ExecuteNonQuery()
    ad.InsertCommand.Connection.Close()
    Catch
    End Try
    MsgBox("اطلاعات ذخیره شد.", MsgBoxStyle.OkOnly + MsgBoxStyle.Information + 0, "ذخیره ی اطلاعات")

    DataGridView1.AllowUserToAddRows = True

    end if
    End Sub

    آخرین ویرایش به وسیله minaforotan : سه شنبه 11 مرداد 1390 در 01:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •